Timska druženja

Ulaganje u zaposlenike

U Croatia osiguranju znamo da su naši zaposlenici naša najveća vrijednost te stoga želimo da rade u zdravom radnom okruženju. Konstantno ulažemo u naše ljude, bilo da je riječ o edukacijama tijekom kojih naglasak stavljamo na razvoj stručnosti, osiguravateljnih znanja, prodajnih vještina ili o formalnim i neformalnim druženjima koja osnažuju međuljudske odnose.

Svake godine organiziramo interno događanje “Liga prvaka”, na kojem se okupe najbolji zaposlenici prodaje i podrške. U svečanoj atmosferi družimo se, razmjenjujemo ideje i biramo najuspješnije kolege u protekloj godini. Osim što je prilika da nagradimo najbolje, “Liga prvaka” omogućuje nam i da svi zajedno proslavimo uspjeh Croatia osiguranja, koji je rezultat zajedničkih napora svih članova našeg tima.

Naši zaposlenici svake godine sudjeluju i na sportskim susretima Adris grupe, gdje s timovima drugih članica grupe odmjere snage u sportovima poput košarke, odbojke, nogometa i tenisa, ali i u povlačenju konopa, kartanju, pikadu, fotografiranju, kuhanju... Ekipe Croatia osiguranja pokazale su izniman timski rad i volju te je na susretima 2017. Središnjica zauzela poziciju ukupnog pobjednika, a Regija Dalmacija treće mjesto po ukupnom broj bodova.

Kolege iz ljudskih potencijala i IT odjela predstavljaju Croatia osiguranje na “Job Fairu” koji se svake godine održava na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva te omogućuje studentima upoznavanje s poslodavcima i njihovim ponudama za stažiranje. U izložbenom prostoru “Pametne karijere, osigurala Croatia” posjetitelji su dobili priliku riješiti sudoku i prijaviti se na natječaj koji je Croatia pripremila: riješe aplikativni zadatak te osvoje novčanu nagradu i stipendiju. Izlaganjem na “Job Fairu” Croatia osiguranje se trudi da na vrijeme prepozna najbolje studente FER-a i PMF-a kako bi na poslovima programiranja aplikativnih rješenja, IT infrastrukture, kontrolinga, aktuaristike te upravljanja rizicima i ubuduće radili najbolji stručnjaci.