Kako radimo

Naše vrijednosti i vizija

Kao vodeća osiguravateljska kuća na hrvatskom tržištu, Croatia osiguranje ostaje vjerno svojim stoljetnim vrijednostima, istovremeno stvarajući temelje za sigurnu budućnost modernim poslovnim rješenjima.

U središtu naše poslovne politike oduvijek se nalazilo poštovanje prema klijentima, dok naša snaga leži u predanim zaposlenicima koji profesionalno i odgovorno pristupaju svakodnevnom poslovanju. Poštenje, uzajamno poštovanje i pouzdanost temelji su na kojima gradimo odnose s klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima. Da smo odabrali ispravan pristup, potvrđuje i održiv te profitabilan rast našeg poslovanja.

Croatia osiguranje posluje u četiri države regije, gdje naše ime predstavlja više od 130 godina iskustva i bogate povijesti, stručnosti i napretka u poslovanju, pouzdanih partnerstava te financijske stabilnosti i predvodništva u inovacijama. Stoljetna tradicija poslovanja omogućuje nam da u potpunosti shvatimo potrebe naših klijenata i pravodobno im pružimo najbolju moguću uslugu. Zaštita imovine, života i zdravlja klijenata naš su prioritet, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i edukaciju zaposlenika kako bismo uvijek bili najbolji za naše klijente.

Prvi smo osiguravatelj u Hrvatskoj koji posjeduje certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015 za životna i imovinska osiguranja. Certifikatom renomirane kuće Lloyd's Register Quality Assurance potvrđuje se naše trajno opredjeljenje za razumijevanje i ispunjavanje zahtjeva kupaca, poboljšavanje kvalitete proizvoda i usluga, zadovoljstvo zaposlenika i poslovnih partnera, jačanje liderske pozicije na nacionalnom i regionalnom tržištu.

Croatia osiguranje trenutno je vodeća osiguravateljska tvrtka u Hrvatskoj, a sljedeći cilj nam je postati i regionalni lider. Pred kompanijom je stoga uzbudljivo razdoblje daljnjeg rasta i razvoja koje otvara mnoge prilike za razvoj karijere i nova zaposlenja.

Croatia osiguranje njeguje i dugogodišnju tradiciju društvene odgovornosti te potiče i podržava kulturne, zdravstvene, sportske i posebno obrazovne institucije. Sponzorstvima i donacijama podržali smo više od 160 takvih projekata, a odgovoran član zajednice planiramo nastaviti biti i u budućnosti.