Gdje radimo

Naši uredi i zgrada Uprave

Upravna zgrada Croatia osiguranja nalazi se u poslovnom centru Adris u zagrebačkoj Jagićevoj ulici, u jednoj od najatraktivnijih poslovnih zgrada u Hrvatskoj.

Staklena fasada površine je 12.000 kvadrata, a unutrašnjost se prostire na 14.000 četvornih metara radnog prostora, koji je opremljen namještajem suvremenog dizajna za uspješan i kreativan dan naših zaposlenika.

Zgrada ima dvije podzemne i osam nadzemnih etaža, na posljednja dva kata smještena je Uprava Adrisa, a na ostalima su uredi i prostori zaposlenika Croatia osiguranja. Više od 85 posto prostora otvorenog je karaktera, što našim zaposlenicima omogućuje bolju suradnju i brže cirkuliranje ideja.

Prostori za odmor, zimski i otvoreni vrtovi u sklopu zgrade te devet terasa sa zelenilom, pružaju zaposlenicima kutak za opuštanje, a posebno je popularan zimski vrt na četvrtom katu, gdje se nalazi i naš “green bar”.

U zgradi su i multifunkcionalna konferencijska dvorana opremljena za poslovna predavanja te nekoliko soba za sastanke.

U rebrandingu naših ureda od glavne zgrade do prodajnih prostora i mobilnih samostojećih objekata vodili smo se konceptom koji je u srži Croatia osiguranja od samog osnutka, a to je poštovanje prema klijentima.

U našim prodajnim prostorima ne postoje barijere između osoblja i klijenata. Sve je podređeno ubrzavanju jednostavnih procesa i stvaranju ugodnog ambijenta za procese koji traju dulje.

Diljem Hrvatske ukupno je 138 prodajnih mjesta Croatia osiguranja, u kojima naše korisnike očekuje spoj jedinstvenog prodajnog iskustva i pouzdanih proizvoda.

Fotograf: Bojan Haron; Uređenje: Brigada