Osiguranje životnog standarda

Imate li rezervni financijski plan ukoliko vam se dijagnosticira teška bolest ili vam se dogodi nezgoda? Sada imate.

Pošaljite upit

U slučaju nezgode ili teške bolesti pitamo se:

  • Što će se dogoditi s mojim prihodima i članovima kućanstva koji o njima ovise?
  • Kako ću plaćati kredit za stan?
  • Kako ću platiti školovanje djece?
  • Kako ću podnijeti dodatni financijski teret troškova liječenja?
  • Hoće li moja ušteđevina podnijeti moju nesposobnost za rad?

               

Kada vas pogodi nesposobnost za rad vaš rezervni troškovni plan i odgovor na sva ova pitanja glasi - Osiguranje životnog standarda.

  • Ugovaranjem ovog osiguranja ostvarit ćete financijska primanja kao u slučaju nesposobnosti za rad uslijed bolesti i nezgode.
  • Bit će vam omogućeno održavanje postojećeg životnog standarda.

                          

Za vas smo kreirali novi proizvod, jedinstven na domaćem tržištu, a prepoznat kao nužan u pokriću vlastitih prihoda. Birajte između 3 programa: 

Program AKTIV - privremena nesposobnost za rad

Ugovara se isplata mjesečne naknade za vrijeme privremene nesposobnosti za rad od 46 kalendarskih dana od započetog bolovanja. Obračunska jedinica za isplatu ugovorene mjesečne naknade je razdoblje od neprekinutih 30 kalendarskih dana provedenih na bolovanju. Prva isplata obavlja se nakon 75 dana bolovanja, a svaka sljedeća za daljnjih 30 dana provedenih na bolovanju.

Osigurani iznos na koji se možete osigurati ovisi o visini prosječne neto plaće i može iznositi od 3.000 kn do maksimalnih 15.000 kn.

Program BASIC - jednokratna naknada za privremenu nesposobnost za rad uslijed ozljede izvan rada

Ugovara se fiksna jednokratna naknadu za privremenu nesposobnost za rad koja se osiguraniku isplaćuje po isteku 60. kalendarskog dana neprekinutog bolovanja dobivenog zbog ozljede izvan rada ili bolesti.                          

Jednokratna naknada za privremenu nesposobnosti za rad uslijed ozljede izvan rada ili bolesti može iznositi do 3 (tri) prosječne mjesečne neto plaće osiguranika ostvarene u prethodnih 6 (šest) mjeseci, ali ne više od 45.000 kn.

Program SKRB - trajna potpuna (opća) nesposobnost za rad

Ugovara se osigurani iznos koji osiguratelj isplaćuje za slučaj trajne potpune (opće) nesposobnosti za rad koja može biti posljedica ozljede na radu ili izvan rada i/ili bolesti. 

Osigurani iznos može dosezati najviše do iznosa ukupne neto plaće koju je osiguranik primio u prethodnih 12 mjeseci, ali ne više od 180.000 kn. 

Imate pitanje?

Pronađite odgovor u najčešće postavljenim pitanjima