Kolektivno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Osigurajte kolektivno djelatnike tvrtke i iskoristite mogućnost da pod istim uvjetima osigurate bračnog druga i djecu po 50% povoljnijim uvjetima.

Vaša tvrtka kolektivno je osigurala svoje djelatnike od posljedica nesretnog slučaja u Croatia osiguranju d.d.? Znate li da vam to omogućuje da pod istim uvjetima osigurate i članove svoje najbliže obitelji (supruga/u i djecu)?

Osobite pogodnosti ovog osiguranja su:

  • jeftinije je do 50% od individualnog
  • pruža materijalnu sigurnost kada se dogodi nesretni slučaj, a kod teških invaliditeta priznaje i dvostruki iznos naknade
  • kod spašavanja života i pružanja hitne medicinske pomoći uključeni su troškovi spašavanja naših osiguranika helikopterom ili zrakoplovom
  • plaćanje premije u obrocima (tromjesečno, mjesečno) bez doplatka
  • brzo i sigurno rješavamo zahtjeve u skladu s ugovorenim uvjetima.

U slučaju da vam se dogodi nesretan slučaj (nezgoda), odmah se prijavite liječniku i o tome obavijestite najbližu podružnicu Croatia osiguranja d.d. gdje će vam pružiti sve daljnje potrebne informacije.

Rječnik — pojmovi s ove stranice

Plaćanje na početku razdoblja pokrivenog policom osiguranja. Premija dospjeva na plaćanje odmah po zaključenju ugovora, ako nije ugovoreno drugačije, posebno plaćanje u obrocima.

Odaberite proizvod iz kategorije Nezgoda

Ostalo iz kategorije Nezgoda