Osiguranje usjeva, nasada i plodova

Nemojte svoj trud izlagati riziku, nego razmišljajte o poslovanju dok mi razmišljamo o vašoj sigurnosti.

Zatražite ponudu

Osigurajte svoje usjeve i nasade uz potporu do čak 70 posto plaćene premije osiguranja.

Uspješni poljoprivrednici svjesni su da osiguranje i sigurnost u poslovanju nužno dolaze zajedno. Ali samo najuspješniji među njima ništa ne prepuštaju slučaju, već ulažu u osiguranje jer znaju da je to ulaganje u stabilnost. Jer, kao što je bitno posijati — bitno je i osigurati.
 

Posljedice vremenskih nepogoda kao što su mraz, tuča, požar, grom, oluja ili poplava mogu biti pogubne za usjeve i nasade — zato izbjegnite nevrijeme na vrijeme.
 

Neka plodovi vašeg rada budu sigurni uz policu Croatia osiguranja.
 

Iskoristite pogodnosti i poticaje!
 

  • Osiguranje usjeva pokriva gubitak poljoprivredne proizvodnje već od 20%. Iskoristite i financijsku potporu do čak 70% plaćene premije osiguranja koju vam omogućava Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj i proračun RH. Maksimalna potpora iznosi 75.000 EUR.
  • Odmah po uplati 30% premije osiguranja, Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju možete predati zahtjev za odobravanje novčane potpore. Odobrena potpora isplaćuje se na račun osiguratelja, čime se zatvara vaša obveza kao ugovaratelja osiguranja.


 Uz Croatia osiguranje možete osigurati:

  • usjeve - pšenicu, ječam, kukuruz i druge kulture
  • nasade - vinograde, voćnjake, maslinike
  • domaće životinje - konje, krave, svinje, ovce, koze, pčele


 Domaće životinje možete osigurati od rizika:

  • uginuća, eutanazije, odnosno klanja uslijed posljedica bolesti ili nesretnog slučaja, gubitka teleta i ždrebeta kod porođaja.


 Croatia osiguranje je osiguravateljska kuća s dugom tradicijom zaštite poljoprivrednika. Prepoznajemo i cijenimo trud koji ulažete u svoje voćnjake, oranice, livade, pašnjake i pčelinjake. Zahvaljujući kapitalu kojeg posjedujemo, stručnosti i iskustvu naših vrijednih zaposlenika, znanjima utemeljenima na znanstvenim istraživanjima te kvalitetnoj osiguravateljskoj zaštiti, vaš smo pouzdan partner.

Imate pitanje?

Pronađite odgovor u najčešće postavljenim pitanjima

Dokumenti za preuzimanje

Informacije o proizvodu