Vizija, misija i vrijednosti

Vizija

Croatia je Osiguranje.

Lider i pouzdan partner, koji znanjem i iskustvom pruža sigurnost.

Croatia, širinom svog portfelja, prepoznatljivošću svog brenda, iskustvom svojih ljudi, dugovječnošću na domaćem i regionalnom tržištu, uistinu jest sinonim za Osiguranje. Kao lider na tržištu, Croatia osiguranje je partner svim internim i eksternim dionicima: klijentima, zaposlenicima, vlasnicima, dobavljačima i zajednici u kojoj poslujemo. U našu viziju su uklopljene i kompanijske vrijednosti – pouzdanost, stručnost, iskustvo i znanje.

Misija

Postojimo kako bismo zajednici omogućili dugoročnu financijsku sigurnost. Pružamo vrhunske i inovativne usluge prilagođene potrebama klijenata, omogućujući zaposlenicima poticajno radno okruženje i ostvarujući očekivanja naših dioničara.

MISIJA predstavlja način na koji ćemo ostvariti viziju, govori o razlogu našeg postojanja i svemu što radimo za sve naše ključne javnosti o kojima ovisi naše poslovanje: klijentima, zaposlenicima, dioničarima, zajednici u kojoj ostvarujemo svoje uspjehe.

Naše vrijednosti

Snaga Croatia osiguranja leži u našim ljudima koji na suvremen i odgovoran način pristupaju svakodnevnom poslovanju. Iz toga izviru naše vrijednosti:

FOKUS NA KLIJENTE
U centru našeg poslovanja su klijenti. Kako bismo što bolje zadovoljili njihove potrebe nastojimo optimizirati poslovne procese i poboljšati dostupnost kroz razvoj mreže i uvođenje digitalnih tehnologija.

STRUČNOST
Edukacijom i proaktivnim pristupom svih zaposlenika jačamo našu stručnost u poslovanju.

BRZINA / AGILNOST
Optimizacijom poslovnih procesa i razvojem digitalnih tehnologija te bržim donošenjem odluka koje su zasnovane na jasnim ovlastima i odgovornostima pojednostavljujemo naše poslovanje za dobrobit naših klijenata.

POUZDANOST / ODGOVORNOST
Upravljanjem resursima pažnjom dobrog gospodarstvenika te fer i pravovremenom obradom odštetnih zahtjeva izvršavamo naše obećanje prema svim dionicima.

INOVATIVNOST
U skladu sa svjetskim trendovima u industriji osiguranja potičemo razmišljanje izvan okvira i promičemo kulturu inovativnosti kroz našu organizaciju.

Dokumenti za preuzimanje