Za 75 eura godišnje sigurni na svim putovanjima

Za samo 75 eura godišnje premije s putnim zdravstvenim osiguranjem CROATIA osiguranja građani mogu biti sigurni na neograničenom broju putovanja uinozemstvu. Svako pojedinačno putovanje može trajati najviše do 21 dan.

Dioje to novosti kojima je CROATIA osiguranje prilagodilasvoje police putnog zdravstvenog osiguranja i nadopunila ih potrebama i željamasvakog putnika.

„Postoji velika skupina ljudi u Hrvatskoj koji često putuju, biloposlom, bilo u privatnim aranžmanima. Upravo za njih kreirali smo ovu novost uponudi. Sada samo jednom policom mogu biti osigurani za vrijeme svih svojihputovanja.“ - naglasila je Anita Oreč, direktorica Sektora za osobna neživotna osiguranja.

Na navedenu osnovnu cijenu od 75 eura u kunskoj protuvrijednostiplaćaju se doplatci za rizične zemlje i bavljenje sportom.

Posebna je novost osiguranje stranih državljana koji turističkiborave u Hrvatskoj do 45 dana, kao i stranih državljana koji imaju reguliraniboravak u Hrvatskoj.

U CROATIA osiguranju moguće je ugovoriti individualno, obiteljskoi grupno osiguranje, a novost predstavljaju i dnevne police putnog osiguranjaza izletnike.

Primjerice, turističko putovanje od pet dana u Prag s osiguranimiznosom od 30.000 eura za troškove liječenja od bolesti i 30.000 eura za troškoveliječenja od nezgode, u CROATIA osiguranju može se ugovoriti za samo 9 eura ukunskoj protuvrijednosti.  Ukoliko zaisto putovanje policu osiguranja zaključite preko web stranice www.crosig.hr, premija će biti niža za 15 %.

Uskoro počinje sezona skijanja, pa uzmimo za primjer dačetveročlana obitelj planira skijanje u jednom od austrijskih skijaškihcentara. Osam dana sigurnog i bezbrižnog skijanja s CROATIA putnimzdravstvenim osiguranjem stajat će cijelu obitelj  samo 22,5 eura  ili 5,6 eura u kunskoj protuvrijednosti poosobi.

„Zatakvu policu svaki član obitelji ima pokriće za troškove do 60.000 eura, odčega do 30.000 eura u slučaju bolesti i do 30.000 eura u slučaju nezgode naputu. U slučaju bilo kakve nezgode ili bolesti, samo jednim pozivom na kontakttelefon svi ovi problemi bit će riješeni.“ – pojašnjava gđa. Oreč.

U CROATIA osiguranju moguće je ugovoriti i povoljniju premiju osiguranjauz manje osigurane iznose.