Uz podršku građana i djelatnika tvrtke Croatia osiguranje doniralo 100.000 kn udruzi Krijesnica

Croatia osiguranje je završetak još jedne gospodarski krizne godine odlučilo obilježiti donacijom 100.000 kn udruzi Krijesnica koja se brine za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. 

Svaki drugi dan u RH od neke maligne bolesti oboli jedno dijete. Oboljela djeca prolaze kroz zahtjevno i dugotrajno liječenje te odvojenost od roditelja. Uspjesi naših liječnika u liječenju malignih bolesti kod djece ne zaostaju za naprednim zemljama te se u prosjeku dvoje od troje djece izliječi od bolesti. Kako u Croatia osiguranju i sami sudjelujemo u procesu pružanja adekvatnije zdravstvene skrbi, rado smo odobrili zamolbu udruge Krijesnica za pomoć koja će djeci osigurati još jedno svjetlo na putu za brže i bezbolnije ozdravljenje.

-Kao vodeći osiguravatelj želimo održati standard najboljeg poslovanja, istovremeno ne oklijevajući biti uzor u aktivnoj brizi za zajednicu u kojoj poslujemo i zbog toga ovu poslovnu godinu završavamo s ukupno milijun kuna donacija za 60 projekata humanitarne djelatnosti, obrazovanja i kulture.U želji da se tijekom nadolazećih blagdana prisjetimo da se humano društvo stvara socijalnom osjetljivošću svakog od nas osobno, zahvaljujemo svima koji su s nama podržali Krijesnice –izjavio je Ivan Fabijančić, član Uprave Croatia osiguranja.

Od početka prosinca na Facebook stranici tvrtke akciju za Krijesnicu podržalo je preko 19.000 građana, za čiji je svaki glas tvrtka donirala 3 kn Krijesnici. Akciji se pridružilo i više stotina djelatnika tvrtke koji su u znak podrške projektu među prvima ugovorili policu osiguranja životnog standarda, uz koju se nastavlja humanitarni projekt. Izdvajanjem 10% vrijednosti svake ugovorene police osiguranja životnog standarda do travnja 2013. godine Croatia osiguranje će Krijesnici osigurati još jednu donaciju.

Koristimo priliku svim predstavnicima medija najsrdačnije zahvaliti na ugodnoj suradnji i komunikaciji tijekom ove godine te Vam zaželjeti sretnu i uspješnu 2013. godinu!