Uskoro nova stanica CROATIA tehničkih pregleda u Virovitici

Grupa CROATIA osiguranjedanas je u Virovitici svečano položila kamen temeljac za izgradnju novestanice za tehnički pregled vozila.  Uz stanice u Zagrebu, Samoboru,Bjelovaru i Slavonskom Brodu, riječ je o ukupno petoj stanici za tehničkipregled koje tvrtka do kraja godine planira otvoriti.

Uzostale uzvanike, polaganju kamena temeljca prisustvovali su županVirovitičko-podravske županije  Tomislav Tolušić, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, saborski zastupnik  Josip Đakić ičlanica Uprave CROATIA osiguranja  Silvana Ivančić.

Otvorenjestanice za tehnički pregled vozila u Virovitici planira se do kraja 2010.godine. Stanica će imati dvije tehnološke linije i biti će najsuvremenije opremljenastanica u regiji, a osim novih radnih mjesta, stanica će osigurati najmodernijui najkvalitetniju uslugu tehničkih pregleda automobila u gradu.

„U kriznoj poslovnoj godini koja nam je donijelamnoge izazove, Grupa CROATIA osiguranje nastavlja sa svojom zacrtanom poslovnomstrategijom i dobrim rezultatima. Šest najsuvremenije opremljenih stanica zatehnički pregled vozila i 44 nova radna mjesta prošle godine, te još pet novihstanica i nova radna mjesta koja planiramo otvoriti ove godine, pokazatelj sunaše odlučnosti, vizije i uspješnosti poslovanja tvrtke. Posebno nas radujuprojekti koji su usmjereni na razvoj lokalne zajednice, a osim činjenice daćemo u ovo vrijeme recesije u Virovitici otvoriti nova radna mjesta, željelabih naglasiti da će kvalitetna usluga tehničkih pregleda u gradu doprinijeti ivećoj sigurnosti građana u prometu.“ rekla je članica Uprave CROATIAosiguranja  Silvana Ivančić.

Grupa CROATIA osiguranjebroji 39 stanica za tehnički pregled vozila diljem Hrvatske. Ukupno 320djelatnika zaposlenih na stanicama za tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranjaizvršilo je 2009. godine 360.000 tehničkih pregleda, što je oko 20% ukupnoobavljenih tehničkih pregleda u RH.