U Osijeku otvorena nova stanica za tehnički pregled vozila

U četiri novootvorene stanice za tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranja 70 novih radnih mjesta OSIJEK, 21. svibnja 2009. - Grupa CROATIA osiguranje i AUTO-KUĆA PERKOVIĆ d.o.o. danas su u Osijeku svečano otvorili novu Stanicu za tehnički pregled vozila. Nakon Vukovara i Splita, ovo je treća stanica za tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranja otvorena ove godine,a otvorenjem stanice u Koprivnici do kraja mjeseca otvorit će se ukupno 70 novih radnih mjesta.

Stanica u Osijeku ima dvije tehnološke linije i najsuvremenije je opremljena stanica u gradu. Riječ je o prvoj stanici za tehnički pregled CROATIA osiguranja u Osijeku, investicija je vrijedna 9 milijuna kuna, a osim 15 novih radnih mjesta, stanica će osigurati moderniju i kvalitetniju uslugu tehničkih pregleda automobila u gradu te samim time doprinijeti većoj sigurnosti građana u prometu.

 „U godini u kojoj CROATIA osiguranje slavi 125. obljetnicu uspješnog poslovanja, ali i u godini koja nam je donijela mnoge izazove, CROATIA osiguranje nastavlja istim zahtjevnim putem kontinuiranog rasta. Posebno nas raduju projekti koji su usmjereni na razvoj lokalne zajednice i osobito  mi je drago što ćemo u ovo vrijeme recesije u Osijeku  otvoriti nova radna mjesta. Ovim projektom CROATIA osiguranje još jednom dokazuje da smo na dobrom poslovnom putu i da donosimo konkurentnost od koje imaju koristi svi građani." istakao je na otvorenju direktor filijale Osijek CROATIA osiguranja Petar Lagator.

Tvrtka CROATIA TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. je osnovana 2005. godine kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja d.d. s osnovnom djelatnošću pružanja usluga tehničkih pregleda i registracije vozila. Društvo upravlja s 22 stanice za tehnički pregled dok cijela Grupa CROATIA osiguranje posjeduje 30 stanica diljem Hrvatske. Preko 200 zaposlenika CROATIA-TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. izvrši godišnje prosječno 210.000 tehničkih pregleda, što je oko 14% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH.