Sigurno zabavan vikend uz CROATIA osiguranje!

CROATIA osiguranje generalni je sponzor atletske utrke pod nazivom „Četiri zagrebačkatrga“ koju Policijska uprava Zagrebačka tradicionalno organizira devetu godinuza redom u sklopu obilježavanja Dana policije. Utrka će se održati u nedjelju, 26. rujna 2010. godine s početkom u 10sati na Zrinjevcu, a uz bogati zabavni program za djecu i obitelj, športski diobiti će podijeljen po kategorijama: utrka za djecu do 4 godine, do 7 i do 14godina, utrka za odrasle, utrka za osobe s posebnim potrebama i glavna utrka zasve građane.

Uzostale posjetitelje, na događanju se očekuje više od 1000 natjecatelja. CROATIA osiguranje pripremilo je za sve sudionike bogat zabavno-edukativni program podnazivom „Uhvati najbolje osiguranje“. Uz mnoštvo drugih iznenađenja i programaza djecu koji će voditi Luka Nižetić uz glazbeni sastav Maratonci, svi ćenatjecatelji dobiti majice CROATIA osiguranja, a ostali lopte, kokice i balone.

CROATIA osiguranje vodeći je osiguravatelj u zemlji i naša se tvrtka u svim sredinama ukojima djeluje pokazala kao poželjan poslovni i socijalni partner koji vodiračuna o zajednici u kojoj djeluje, a uz naš slogan tradicija, snaga, sigurnost želimo se prezentirati i kao društveno aktivna kompanija koja je poduprlabrojne projekte u sportu, kulturi, obrazovanju i humanitarnim događanjima.

Veselimo se Vašem dolasku na utrku idruženje!