Produženje police kasko osiguranja CROATIA osiguranja putem interneta

Vozači, koji imaju policu punog kasko osiguranja CROATIA osiguranja, od utorka2. studenog svoju policu mogu produžiti putem interneta iz udobnosti svog doma.CROATIA osiguranje svojim online kupcima odobrava i dodatni popust od 10 posto,a posebna je novost što polica korisniku stiže izravno na adresu njegoveelektroničke pošte.

Kasko osiguranje moći će se produžiti odabiromrubrike Kupi Online na web stranici www.crosig.hr.Online produženje polica vrijedi za sve vlasnike osobnih automobila i motocikalaukoliko su imali policu punog kaska u CROATIA osiguranju.

Uz kasko osiguranje može se dodatno ugovoritii osiguranje od nezgode za vozača i suputnike. Polica se može obnoviti čak 30dana prije isteka važeće police. To je posebno pogodno za vozače koji planirajuput, a ističe im polica osiguranja.

Plaćanje je moguće karticama MasterCard, Visai Diners odjednom ili American Express karticom do 10 rata. Nakon plaćanjakupac policu dobiva u elektronskom obliku izravno na svoj račun elektroničkepošte zajedno sa svim pripadajućim uvjetima osiguranja.

CROATIA osiguranje kontinuirano radi na unapređenju i širenju internetprodaje. Prodaja osiguranja putem interneta uobičajena je u razvijenim zemljamasvijeta, a najviše polica na ovaj način, u odnosu na broj stanovnika, proda seu SAD-u, Japanu, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Islandu.