Predstavljen Poljoprivredni obiteljski paket na Bjelovarskom sajmu

Na 11. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu predstavljene su sve prednosti Poljoprivrednog obiteljskog paketa, koji korisnicima donosi uštede do 25 posto u odnosu na postojeću ponudu osiguravateljnih usluga.

(28.3.2008) Proljeće je godišnje doba nepredvidivih vremenskih događaja, a proljetni mrazovi, tuče i poplave mogu nanijeti nepopravljivu štetu poljoprivrednim usjevima. Za štete nastale na usjevima i nasadima CROATIA osiguranje d.d. je u 2007. godini isplatilo više od 88 milijuna kuna. Više od 80 posto šteta u osiguranju usjeva i nasada isplaćeno je na račun šteta nastalih baš od posljedica tuče. Uplatom Poljoprivrednog obiteljskog paketa poljoprivrednici osiguravaju niz rizika te ostvaruju ekonomsku sigurnost u slučaju mogućih vremenskih neprilika.

„CROATIA osiguranje d.d. brzinom i dosljednošću u isplati šteta jamči sigurnost svojim osiguranicima. Dugogodišnja tradicija na području osiguravanja usjeva i nasada potvrđuje našu poziciju tržišnog lidera, a neprestano povećanje broja osiguranika sugerira kvalitetu naše ponude i zadovoljstvo naših klijenata. Osiguranje kao model zaštite jedan je od preduvjeta stvaranja konkurentnosti hrvatske poljoprivredne proizvodnje te uvođenja visokih standarda poslovanja" istaknuo je na sajmu u Gudovcu, direktor bjelovarske filijale CROATIA osiguranja d.d., Dragan Caparin.

CROATIA osiguranje d.d. tržišni je lider u segmentu osiguranja usjeva i nasada koja policom Poljoprivrednog obiteljskog paketa seoskim gospodarstvenicima nudi 13 vrsta osiguranja.

S tradicijom dužom od 500 godina, Bjelovarski sajam u Gudovcu jedan je od najvećih i najvažnijih poljoprivrednih događanja u Hrvatskoj. Kao takav, mjesto je prezentacije najnovijih znanstvenih i tehnoloških dostignuća u poljoprivredi, susreta gospodarstvenika te sklapanja poslovnih dogovora.