Poziv na prezentaciju londonskog The Chartered Insurance Institute (CII)

Institut za osiguranje Vas poziva na prezentaciju londonskog The Chartered Insurance Institute (CII) koja će se održati u velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva, Perkovčeva 2, Zagreb, u srijedu, 28. siječnja 2009. godine s početkom u 11 i 30 sati.

Gospođa Nela Soldatov-Jones, dugogodišnja članica The Chartered Insurance Institute (CII) predstaviti će djelovanje ovog londonskog Instituta za osiguranje koji postoji već više od stotinu godina, danas djeluje u 150 zemalja svijeta i s nešto manje od stotinu tisuća članova, najveća je i najuglednija svjetska obrazovna institucija za struku osiguranja.

Hrvatski Institut za osiguranje, temeljem do sada održanih vrlo uspješnih edukacijskih programa, od kojih svakako treba istaknuti sveobuhvatnu edukaciju za pripravnike-početnike u osiguranju seminar Osiguranje i reosiguranje, ostvario je suradnju sa CII te dobio ovlasti održavati ispite potrebne za dobivanje CII Certificate in Insurance. Spomenuti certifikat u cijelom je svijetu percipiran kao dokaz zavidnog i vjerodostojnog znanja iz područja osiguranja i svojevrstan je temelj za polaganje ostalih ispita iz programa CII-a.

Hrvatskim stručnjacima Certificate in Insurance znači međunarodnu verifikaciju vlastitog znanja, mogućnost zapošljavanja u svim europskim državama i višu cijenu na tržištu rada.

Institut za osiguranje ovom je suradnjom po prvi puta svima zaposlenima u hrvatskom osiguranju omogućio polaganje ispita i dobivanje CII certifikata bez odlaska u London.

Više o The Chartered Insurance Institute možete saznati na www.cii.co.uk.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 23. siječnja 2009. godine na broj telefona 01/6062 - 873 ili e-mail: irena@svijetosiguranja.hr