Postali smo službeni osiguravatelj hrvatske olimpijske reprezentacije!

Postali smo službeni osiguravatelj hrvatske olimpijske reprezentacije!

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i predsjednik Uprave Društva Sanel Volarić potpisali su u srijedu, 2. srpnja 2014. godine u sjedištu HOO-a ugovor o članstvu u hrvatskoj olimpijskoj obitelji. Croatia osiguranje pratit će nabolje hrvatske sportaše na olimpijadi u Brazilu 2016. godine i ostalim velikim natjecanjima.

Croatia osiguranje će do 2016. godine osiguravati od posljedica nezgode sve sportaše korisnike razvojnih programa HOO-a te im pružati usluge putnog zdravstvenog osiguranja za vrijeme boravka u inozemstvu. Brigom za sigurnost hrvatskih sportaša Croatia osiguranje, kao društveno odgovorna tvrtka, dat će veliki doprinos stvaranju potrebnih uvjeta za postizanje vrhunskih sportskih rezultata, a time i razvoju hrvatskog sporta.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo imati za partnera Croatia osiguranje. Zajedničkom suradnjom ćemo izaći iz standardnih, na tržištu poznatih poslovnih modela te ćemo ponuditi nove stvari sportašima, a posebno što se osiguranja njihove dugoročne egzistencije tiče." rekao jepredsjednik Zlatko Mateša.

"Od osamostaljenja Hrvatske sportaši su bili njezini najbolji promotori, zato smo se i odlučili na ovu suradnju, jer najbolji idu uz najbolje. Ponudit ćemo i posebne pakete osiguranja za sportaše, kako bi bili zbrinuti po završetku svoje sportske karijere." pojasnio je predsjednik Uprave Sanel Volarić.

"Ovaj je ugovor od izuzetne važnosti za HOO, jer ćemo osiguravanjem sportaša od posljedica nezgode zaokružiti naše razvojne programe." zaključio je glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

U aktualnom Ljetnom olimpijskom programu za OI Rio 2016. do sada participira 98 sportaša, među njima i osvajači olimpijskih medalja na OI u Londonu. Sportaši će putovati u Brazil rasterećeni i tu je zapravo vrijednost ovog sponzorstva koje pomaže sportašima da se fokusiraju na izvedbu i rezultat.