Pomozimo Niki, Blažu i Ivoni!

Nakon brojnih humanitarnih akcija, folklorni ansambl Zagreb Markovac ove će godine 64. obljetnicu rada proslaviti organizacijom još dva humanitarna koncerta u Rijeci i Pazinu. Akciju su među prvima poduprle filijale CROATIA osiguranja iz Pule i Rijeke donacijom od 10 000 kuna.

Koncertom u Pazinu prikupljat će se sredstva za petogodišnju Ivonu Jurić i trogodišnjeg Blaža Jurića iz Rovinja koji boluju od teške i neizlječive genetske bolesti. Obitelj Jurić je teškog imovinskog stanja, imaju troje djece i samo je otac zaposlen. Ivona kojoj je bolest dijagnosticirana prije dvije godine više se ne može kretati,  hrane je sondom, dok Blaž je na početku bolesti i prema liječničkim prognozama ima teži oblik bolesti od sestre.

Koncertom u Rijeci prikupljat će se pomoć za djevojčicu Niku Mumlek. Nika od rođenja boluje od teške i vrlo rijetke bolesti metabolizma ugljikohidrata, koji je nakon više od 35 godina u Hrvatskoj prvi put dijagnosticiran upravo njoj. Ova bolest je neizlječiva, degenerativna i u konačnici smrtonosna u vrlo ranoj dobi. Ovim koncertom želi se pomoći u prikupljanju 18.000 kuna za posebna kolica.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u pretprodaji u Rijeci u putničkim agencijama Tours i RI-AK Tours,  u Pazinu i Rovinju u putničkoj agenciji Futura travel te u Puli u agenciji Zea tours.  Svi koji nisu u mogućnosti otići na koncert, a žele pomoći Niki, Blažu i Ivoni, sredstva mogu uplatiti na žiro-račun Ivone Jurić, Raiffeisenbank Austria, ŽRČ: 2484008-1000000013, s pozivom na broj 116-20-09005 te žiro-račun Nike Mumlek: OTP banka, ŽRČ 2407000-3102754206. Dodatne informacije potražite u drugom privitku.

CROATIA osiguranje je tvrtka koja prepoznaje potrebe društva i ulaže u bolju budućnost ove zajednice. Tako smo tijekom prošle godine financijski poduprli čak 350 projekata u sportu, kulturi, obrazovanju i humanitarnim projektima u čak 60 gradova i naselja Republike Hrvatske, od čega smo samo u humanitarne projekte izdvojili 3,5 milijuna kuna u 55 projekata na području RH.