Položen kamen temeljac za novu poslovnu zgradu CROATIA osiguranja d.d. u Gospiću

Svečanim polaganjem kamena temeljca pred brojnim poznatim uzvanicima i građanima u Gospiću je započela izgradnja nove poslovne zgrade CROATIA osiguranja d.d.

(22.7.2008) Nova zgrada CROATIA osiguranja s oko 1000 kvadratnih metara poslovnih prostora raspoređenih na dva kata zamijenit će postojeću zgradu koja je izgrađena još davne 1912. godine. Imat će jednu podzemnu etažu i tri nadzemne etaže. U zgradi će biti uredi, dvorana za sastanke, dvorana za rad s osiguranicima, a u podrumu će se nalaziti prostor s kanalom za pregled vozila.

Dovršetak izgradnje zgrade očekuje se u lipnju 2009. godine. Otvorenjem nove zgrade cjelokupno poslovanje Filijale Gospić preselit će se u nove prostore, što će omogućiti i dodatno zapošljavanje na području Ličko-senjske županije. Temelj za buduću poslovnu zgradu na prigodnoj svečanosti postavljen je uz nazočnost Ljerke Šeparović, članice Uprave CROATIA osiguranja i uvaženih gostiju ministra zdravstva mr. sc. Darka Milinovića, gradonačelnika grada Gospića Milana Kolića te župana ličko-senjskog Milana Jurkovića i mnogobrojnih posjetitelja.

"Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših osiguranika nastojimo se uvijek što bolje prilagoditi njihovim potrebama. Kreiramo inovativne pakete proizvoda u skladu s najsuvremenijim svjetskim osiguravateljnim trendovima, kontinuirano otvaramo naše poslovnice širom Hrvatske, trudimo se biti dostupni svima i svugdje, a sve kako bi zadovoljiti potrebe onih zbog kojih i jesmo ovdje, a to su naši osiguranici", istaknula je tijekom svečanosti Ljerka Šeparović, članica Uprave CROATIA osiguranja.

Ministar zdravstva Darko Milinović istaknuo je da CROATIA osiguranje nikada nije napuštala Gospić, pa ni za vrijeme rata, te da se nada kako će i druge tvrtke ponukane primjerom CROATIA osiguranja investirati u Gospić i Ličko-senjsku županiju.

Izgradnja nove poslovne zgrade u Gospiću dio je strategije jačanja i širenja mreže poslovnica i prodajnih mjesta, kako bismo se približili i prilagodili potrebama svojih klijenata i osigurali još efikasnije poslovanje.