Partneri programa Obrtnik i partner kucaju na vrata obrtnika s dobrim vijestima

Tijekom svibnja partneri programa Obrtnik i partner pokucat će na vrata tisuća obrtnika donoseći dobre vijesti i prijedloge kako možete poslovati efikasnije i s manje troškova. 

Program Obrtnik i partner u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i partnerima osmišljen je posebno za vas, obrtnike. U sklopu programa dobivate posebne pogodnosti kod partnera programa, Zagrebačke banke, Croatia osiguranja i Hrvatskog Telekoma, a u ovoj se akciji partnerima pridružio i Ford sa svojom posebnom ponudom.

Ekskluzivno u sklopu programa Obrtnik i partnerza sve registrirane obrtnike, članove Hrvatske obrtničke komore, Croatia osiguranje pripremilo je obrtnički paket osiguranja. Ovaj iznimno kvalitetan paket osiguranja obrtnicima pruža sigurnost od nepredviđenih opasnosti koje mogu dovesti u pitanje njihovo poslovanje, egzistenciju djelatnika ili ugroziti osobnu imovinu, a sve to uz uštedu do čak 40% u odnosu na individualne police osiguranja.

Obrtnici, porazgovarajte sa stručnjacima, saslušajte informacije o posebnim ponudama i otvorite si nove mogućnosti poslovanja! Jer, ovog proljeća očekuje vas posjet partnera koji će na vaša vrata pokucati s dobrim vijestima!

Na raspolaganju su vam doista mnogobrojne mogućnosti, jer vi kao obrtnik imate partnera koji će na vaša vrata pokucati s dobrim vijestima. Više informacija potražite na http://obrtnik-partner.hr/akcija-partneri-kod-obrtnika/