Otvoreno zastupstvo u Brinju

U ponedjeljak 11. svibnja svečano je otvoreno zastupstvo Croatia osiguranja u Brinju. Istom prilikom otvorena je i poslovnica FINA-e čime je gospodarski sektor općine Brinje dobio institucije bez kojih je nezamisliv ozbiljan gospodarski razvoj.

CROATIA osiguranje i FINA prepoznale su gospodarski potencijal koji se u općini Brinje krije, posebno zbog dvije poslovne zone. Poslovnice je svečano otvorio ličko-senjski župan Milan Jurković, izaslanik ministra zdravstva i socijalne skrbi mr. Darka Milinovića, koji je istaknuo kako: „ovaj kutak prelijepe županije svakim se danom sve više razvija, a općina Brinje ima veliku budućnost."

Načelnik općine Brinje Ivan Lokmer nije krio zadovoljstvo otvaranjem poslovnica dviju velikih tvrtki: „Ovakve institucije daju signale da je općina na pravom putu gospodarskog razvoja."

Svečanost otvaranja uveličala je članica Uprave Croatia osiguranja gđa. Ljerka Šeparović i predsjednik Uprave FINA-e g. Mato Regvar.

„U Brinju smo aktivno prisutni već više od 50 godina. Današnjim otvaranjem zastupništva želimo da naše usluge i proizvodi postanu još dostupniji svim sadašnjim ali i budućim osiguranicama. Osim toga, Croatia osiguranje kao tvrtka u pretežitom vlasništvu RH otvaranjem svojih zastupstava i u svim manjim  mjestima slijedi politiku Vlade RH o ravnomjernom i kontinuiranom razvoju svih dijelova RH  ." - istaknula je ovom prilikom gđa. Šeparović.

Otvaranjem ovog zastupništva CROATIA osiguranje dodatno ulaže u razvoj ličkog kraja. Uz našu filijalu u Gospiću i jučer otvoreno predstavništvo u Brinju, cilj je proširiti poslovanje i na druga lička manja mjesta i na taj način biti što bliži i dostupniji građanima.