Otvorena nova stanica CROATIA tehničkih pregleda u Slavonskom Brodu

SlavonskiBrod dobiva jednu od najsuvremenije opremljenih stanica za tehnički pregledvozila u regiji

SLAVONSKIBROD, 28. prosinca – Grupa CROATIA osiguranje danas je u Slavonskom Brodusvečano otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Stanicu su otvorili predsjednik Uprave CROATIA osiguranjag. Zdravko Zrinušić, predsjednik UpraveCROATIA tehničkih pregleda g. JoškoDivić i direktor Filijale CROATIA osiguranja u Slavonskom Brodu g. Mika Mimica.

Stanicaza tehnički pregled vozila ima dvije tehnološke linije i jedna je od  najsuvremenije opremljenih stanica u regiji, teće osim 10 novih radnih mjesta, osigurati najmoderniju i najkvalitetniju uslugutehničkih pregleda automobila u gradu, a time i veću sigurnost građana uprometu.

„Posebnonas raduju projekti od lokalnog značenja, osobito na područjima koja su nakonposljedica razaranja domovinskog rata, sada zatečena i vremenom recesije.  Nadamo se da će ova vrijedna investicija inova radna mjesta, biti samo jedan od pokretača razvoja kakav ovaj gradzaslužuje kao gospodarsko i društveno središte regije, ali i važno prometno čvorište.Uz želju da naše ulaganje u vaš grad bude primjer i drugim investitorima, svimgrađanima Slavonskog Broda od srca želim sretnu i uspješnu 2011. godinu!“ rekaoje na otvorenju predsjednik Uprave CROATIA osiguranja g. Zdravko Zrinušić.

Društvo CROATIA tehnički pregledi osnovano je2005. godine kao društvo kćer CROATIA osiguranja i zajedno s Grupom CROATIA osiguranje ukupno upravljas 41 stanicom za tehnički pregled vozila diljemHrvatske. Ukupno 320 djelatnika zaposlenih na stanicama za tehnički pregledGrupe CROATIA osiguranje godišnje izvrši preko 400.000 tehničkih pregleda, štoje 23% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH. Prošle godine otvorili smo 5novih stanica: u Vukovaru, Splitu, Imotskom, Koprivnici i Osijeku, do krajatekuće godine u Buzinu i Slavonskom Brodu, a početkom iduće godine još 8 novihstanica u: Bjelovaru, Samoboru, Virovitici, Rijeci, Kaštelima, Karlovcu i dvijeu Zagrebu.

Grupa CROATIA osiguranje je vodeći i najstariji osiguravatelj u zemlji. Ovimprojektom još jednom dokazujemo da smo na dobrom poslovnom putu i da donosimokonkurentnost od koje korist imaju svi građani.