Otvorena nova stanica CROATIA tehničkih pregleda u Virovitici

Virovitica, 20. lipnja – Grupa CROATIA osiguranjedanas je u Virovitici otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Stanicusu svečano otvorili članica Uprave Croatia osiguranja Silvana Ivančić, predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo, županVirovitičko-podravske županije  TomislavTolušić, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i saborskizastupnik Josip Đakić.

„Ponosimo se kvalitetom našegrada koju su prepoznali brojni vozači. Grupa CROATIAosiguranje danas zapošljava ukupno 320 kvalitetnih stručnih djelatnika u svojimstanicama za tehnički pregled. Za koji dan otvaramo stanicu za tehnički pregled u Samoboru, a uskoro iu Bjelovaru. Dokaz je to da i u vrijeme recesije nismo zaustavili planiraneinvesticije s ciljem nastavka daljnjeg rasta i pozitivnih poslovnih rezultata.“ rekao je na otvorenju stanice predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo.

Izgradnjastanice za tehnički pregled vozila u Virovitici započeta je u rujnu 2010.godine. Riječ je onajsuvremenije opremljenoj stanici za tehnički pregled u regiji. Investicija jevrijedna sedam milijuna kuna. Stanica ima dvijetehnološke linije, zapošljavat će 8 djelatnika i osigurava najmoderniju i najkvalitetnijuuslugu tehničkih pregleda automobila u gradu.

„U mjesecu u kojemobilježavamo 127. godina poslovanja Grupa CROATIA osiguranje, u čijem susastavu 24 društva, uvjerljivi je lider u osiguranju u zemlji i regiji. Našiplanovi za ovu godinu su vrlo ambiciozni. Predviđamo rast bruto dobiti u 2011.godini od 22,5 posto uz daljnji pad rashoda. Očekujemo i daljnji rast premijaosiguranja u skladu s očekivanim blagim oporavkom hrvatskog gospodarstva.“ reklaje na otvorenju članicaUprave Croatia osiguranja SilvanaIvančić

Grupa CROATIA osiguranje posjeduje 41 stanica za tehnički pregled vozila diljem Hrvatske. Ustanicama za tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranja  godišnje se obavi preko 350.000 tehničkihpregleda, što je oko 25% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH.