Otvorena nova stanica Croatia tehnički pregledi u Karlovcu

Karlovac, 18. siječnja – Tvrtka Croatia-tehnički pregledi danas je u Karlovcu otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Uz nazočnost predstavnika tvrtke i gospodarstvenika grada Karlovca, stanicu su svečano otvorili predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević i  predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo.

Stanica za tehnički pregled vozila u Karlovcu ima dvije tehnološke linije, sagrađena je prema europskim standardima i jedna je od  najsuvremenije opremljenih stanica u regiji. Iako mnogi vozači pristupaju tehničkom pregledu vozila kao još jednoj obvezi, kvalitetna usluga tehničkog pregleda ključan čimbenik sigurnosti na cestama.

„Očekujemo da će otvaranje ove stanice pojačati našu prisutnost u gradu kroz ovu vrstu usluge, ali prije svega  da će podizanje kvalitete usluge tehničkih pregleda omogućiti bolje sigurnosne uvjete na cestama u vašem gradu i okolici, što je osobito važno u područjima poput Karlovca, koji je oduvijek bio važno prometno sjecište.“ rekao je na otvorenju predsjednik Uprave CROATIA tehničkih pregleda Bernard Mršo.

Tvrtka Croatia-tehnički pregledi zajedno sGrupom Croatia osiguranje danas upravlja s 44 stanice za tehnički pregled vozila diljem Hrvatske.  Nakon otvorenja stanice za tehnički pregled vozila u Karlovcu, ove godine planira se otvorenje i stanica u Rijeci, Sinju i Korčuli.

„Želio bih naglasiti da nas posebno raduju projekti od lokalnog značenja, osobito na područjima poput grada Karlovca, koja su nakon posljedica razaranja domovinskog rata, sada zatečena i vremenom recesije.  Nadamo se da će naše ulaganje biti jedan od pokretača gospodarskog razvoja grada i primjer drugim investitorima.“  rekao je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević.

Stanica se nalazi na adresiZagrebačka 15/h. Radno vrijeme stanice je: radnim danom 07-20,30 sati i subotom 07-14,30 sati. Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 047/645-904 ili www.tehnicki-pregledi.hr