Obilježeno 10 uspješnih godina Croatia osiguranja život u Skopju

Obilježeno 10 uspješnih godina Croatia osiguranja život u Skopju

Prošlog tjedna u Skopju je svečano obilježeno 10 godina od osnutka Društva za životna osiguranja Croatia osiguranja. 

Stabilni rezultati poslovanja i vodeća pozicija na tržištu s udjelom većim od 50 posto ukupnog broja polica životnog osiguranja, rezultat su povjerenja i ugleda koje je kompanija izgradila na makedonskom tržištu. Na konferenciji za medije u Skopju sudjelovali su direktorica Croatia osiguranje život Skopje, Vilma Učeta Duzlevska, Goce Vangelovski, direktor Croatia osiguranje neživot Skopje i Sanel Volarić, predsjednik Uprave Croatia osiguranja d.d. koji je istaknuo:

„Danas slavimo deset godina uspješnog poslovanja Croatia osiguranja u Makedoniji. Lideri smo na makedonskom tržištu životnih osiguranja s više od 50 posto broja polica osiguranja i gotovo 50 posto prema ostvarenoj bruto policiranoj premiji. U Hrvatskoj smo vratili lidersku poziciju u životnim osiguranjima, a prvi smo kvartal ove godine završili s povećanjem ukupnog udjela na hrvatskom tržištu osiguranja. Zadovoljni smo učinjenim i ustrajat ćemo na putu ostvarenja naše ambicije da postanemo vodeće osiguravajuće društvo ne samo u Hrvatskoj nego i regionalno.“

U Makedonskom Narodnom Teatru istog je dana upriličena svečanost koja je započela humanitarnim koncertom za zakladu „Zlatna ribica“ koja ima misiju ispuniti najveće želje djeci koja boluju od teških bolesti, a uručene su zahvalnice prvom osiguraniku, najuspješnijim suradnicima i partnerima.