Nudimo prošireni paket osiguranja za učenike i studente

Zagreb, 1. rujna 2009. – S novom školskom godinom pred vratima, roditelji intenzivnije razmišljaju o  sigurnosti  svoje djece. Najveća hrvatska osiguravateljska kuća, CROATIA osiguranje d.d., dodatno je proširila paket osiguranja za učenike, studente i djecu u vrtićima po vrlo pristupačnim cijenama. Roditelji preko škola, fakulteta i vrtića sada mogu osigurati svoju djecu od nezgode 24 sata dnevno i to bez obzira na mjesto eventualne  nezgode, a godišnja premija se kreće od 10 kn do 60 kn po učeniku, ovisno o osiguranim iznosima.

U svojoj proširenoj ponudi za osiguranje učenika, studenata i djece u vrtićima CROATIA osiguranje d.d. nudi osiguranje za najveći broj osiguranih rizika, a između ostalog i troškove pogreba usljed smrti od nezgode, trajni invaliditet, dnevnu naknadu za prolaznu nesposobnost za školski rad, dnevnu naknadu za liječenje u bolnici te naknadu za troškove liječenja.  U narednoj školskoj godini osiguranje uključuje i rizik loma kostiju.

Novom ponudom osiguranja učenika i studenata  CROATIA osiguranje doprinosi brizi za najmlađe kao i razvijanju kulture osiguranja i solidarnosti kod djece.