Nova stanica za tehnički pregled vozila u Koprivnici

U godini 125. obljetnice CROATIA osiguranje nastavlja istim zahtjevnim putem kontinuiranog rasta KOPRIVNICA, 27. svibnja 2009. - Grupa CROATIA osiguranje i Centar KOVAČIĆ danas su u Koprivnici otvorili novu Stanicu za tehnički pregled vozila. Nakon Vukovara, Splita i Osijeka, ovo je četvrta stanica za tehnički pregled koju Grupa CROATIA osiguranja otvorena ove godine, a u sklopu istih otvorili smo ukupno 70 novih radnih mjesta.

Stanicu su svečano otvorili potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Friščić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić i član Uprave CROATIA osiguranja Damir Mihanović.

Stanica u Koprivnici ima dvije tehnološke linije i najsuvremenije je opremljena stanica u regiji. Riječ je o prvoj stanici za tehnički pregled CROATIA osiguranja u Koprivnici, investicija je vrijedna 8 milijuna kuna, a osim 10 novih radnih mjesta, stanica će osigurati moderniju i kvalitetniju uslugu tehničkih pregleda automobila u gradu te samim time doprinijeti većoj sigurnosti građana u prometu.

„CROATIA osiguranje je vodeće i najstarije osiguravajuće društvo u zemlji, dobitnik najviših priznanja za izvrsnost u poslovanju i uz naš slogan: tradicija, snaga, sigurnost, nastavljamo istim zahtjevnim putem kontinuiranog rasta i ulaganja u projekte usmjerene između ostalog i na razvoj lokalne zajednice. Izvrsnost naših proizvoda i dostupnost svakom klijentu nama će uvijek biti na prvom mjestu."rekao je na otvorenju član Uprave CROATIA osiguranja Damir Mihanović.

Tvrtka CROATIA TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. je osnovana 2005. godine kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja i upravlja s 23 stanice za tehnički pregled dok cijela Grupa CROATIA osiguranje posjeduje 34 stanica diljem Hrvatske. Preko 200 zaposlenika CROATIA-TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. izvrši godišnje prosječno 210.000 tehničkih pregleda, što je oko 14% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH.