Nova stanica za tehnički pregled vozila u Buzinu

ZAGREB, 03. prosinca 2010. – Grupa CROATIA osiguranje kraj još jedne poslovne godine obilježila je ostvarenjem vrijednog poslovnog projekta. Zajedno s poslovnim partnerom tvrtkom Novak Benz, CROATIA osiguranje i tvrtka CROATIA tehnički pregledi jučer su u zagrebačkom Buzinu svečano otvorili novu stanicu za tehnički pregled vozila.

Stanicusu svečano otvorili predsjednik Uprave CROATIA osiguranja g. Zdravko Zrinušić, predsjednik UpraveCROATIA tehničkih pregleda g. Joško Divić i poslovni partner/suvlasnik g. Stjepan Novak. 

Stanicaima dvije tehnološke linije i jedna je od najsuvremenije opremljenih u regiji.Ove i početkom iduće godine u planu je otvaranje ukupno pet novih stanica zatehnički pregled lociranih u Buzinu, Bjelovaru, Samoboru, Slavonskom Brodu iVirovitici.  Izgradnjom novih stanica planirajuse nova radna mjesta i bitno poboljšana ponuda u pružanju usluga tehničkihpregleda, kao i podizanje razine sigurnosti na hrvatskim prometnicama.

''Posebnomi je drago da danas u Buzinu otvaramo još jednu, novu stanicu za tehničkipregled vozila. Želio bih naglasiti da nas posebno raduju projekti koji suusmjereni na razvoj lokalne zajednice i nadam se da je ovo jedan od mnogih kojećemo ostvariti u regiji'', rekao je na otvorenju predsjednik Uprave CROATIAtehničkih pregleda g. Joško Divić.

TvrtkaCROATIA tehnički pregledi osnovana je 2005. godine kao tvrtka kćer CROATIAosiguranja i posjeduje ukupno 40 stanica za tehničkipregled diljem Hrvatske. Ukupno 320 djelatnika zaposlenih na stanicama zatehnički pregled Grupe CROATIA osiguranje izvršilo je 2009. godine 360.000tehničkih pregleda, što je oko 20% ukupno obavljenih tehničkih pregleda uRepublici Hrvatskoj.

Sve staniceza tehnički pregled Grupe CROATIA osiguranje opremljene su premanajsuvremenijim standardima kako bismo najkvalitetnijom uslugom pridonijelivećoj sigurnosti građana u prometu!