Nekoliko stotina građana zaplesalo u Osijeku i Slavonskom Brodu

Oko tri stotine izvrsno raspoloženih građana zaplesalo je jučer u Osijeku i Slavonskom Brodu u sklopu projekta „Ljeto s Croatia osiguranjem“.

Naš program kombinacija je edukativnog, zdravog  i zabavnog. Organiziramo besplatan tečaj plesa za građane na otvorenom. Ples je vještina kojom se razvija izdržljivost, kreativnost i samopouzdanje, temeljiti je način vježbanja koji je nužan za održanje zdravog života te pomaže u usvajaju društvene aktivnosti u kojoj možemo uživati cijeli život. Tako su profesionalni plesači sudionike podučavali prvim koracima salse, merenge, mamba i drugih plesova. U programu su sudjelovali građani svih uzrasta, a povodom 129. obljetnice Croatia osiguranja u svakom gradu plesačima poklonila 129 plesnih majica. Pa i koju više zbog većeg interesa!

Program je do sada održan u sedam gradova kontinentalne Hrvatske, a 14. srpnja 2013. godine će se održati u Vinkovcima i Vukovaru. Najmlađa plesačica koja je do sada sudjelovala na tečaju ima tek tri mjeseca, a  najstariji plesač u Varaždinu čak 71 godinu. To pokazuje da godine nisu prepreka za učenje i uživanje u plesu, a građani su uz to s velikim entuzijazmom dočekali ovaj projekt i time pokazali da su ovakvi besplatni programi itekako dobrodošli. Cjelokupni program provodimo uz skroman budžet, kako bismo pokazali da novac nije prepreka u povećanju broja besplatnih programa za građane.

Ovaj projekt samo je dio programa društvene odgovornosti koji naša tvrtka provodi. Između ostalog, službeni smo sponzor i osiguravatelj najvećih kulturno-umjetničkih projekata u zemlji, izložbe Picassovih djela vrijednosti 670 milijuna eura i Caravagovog umjetničkog rada vrijednog 60 milijuna eura. U prvoj polovici godine proveli smo niz humanitarnih donacija, od čega ističemo donaciju za pomoć udrugama koje brinu za djecu oboljelu od malignih bolesti Krijesnica i Hrabro dijete, dječju udrugu Hrabrost, Caritas itd. Više o projektima tvrtke pogledajte na našoj web stranici www.crosig.hr.