Nagrada za 50 godina vjernosti osiguraniku Croatia osiguranja

Nagrada za 50 godina vjernosti osiguraniku Croatia osiguranja

50 godina s nama - gospodin Ivan Rudec cijeli je dosadašnji vozački vijek proveo osiguran našim auto osiguranjem. Hvala na poklonjenom povjerenju!

Gospodin Ivan Rudec iz Slavonskog Broda, koji će ove godine napuniti 86. godinu života, jedan je od najstarijih i najvjernijih osiguranika Croatia osiguranja u Hrvatskoj i jedan od najstarijih u regiji. Više od 50 godina njegova povjerenja Croatia osiguranje nagradili smo besplatnom policom obveznog auto osiguranja.

Policu mu je na maloj svečanosti u njegovu čast predao Davor Kadić, direktor Službe za prodaju osiguranja podružnice Slavonski Brod.

„Zahvaljujemo gospodinu Rudecu na vjernosti i povjerenju koje nam je poklonio više od pola stoljeća. On nije samo naš najvjerniji i najdugovječniji osiguranik već i najbolji promotor sve ove godine. Naši brojni sugrađani su upravo zahvaljujući njegovom iskustvu i preporuci, ukazali svoje povjerenje Croatia osiguranju“, naglasio je Davor Kadić.

Ivan Rudec položio je vozački ispit u lipnju davne 1963. godine i od tada neprekidno osigurava svoj automobil u Croatia osiguranju. Nikada u svojoj vozačkoj karijeri nije imao štetnih događaja ili nezgoda. Svog posljednjeg limenog ljubimca kupio je 1982. godine i u šali za njega kaže da može bez problema proći u kategoriji oldtimera.

U zasluženoj je mirovini od travnja 1993. godine i od tada se više vozi biciklom za koji, kaže, tijekom radnog vijeka nije imao previše vremena. Mirovinu je zavrijedio radeći u Veterinarskoj stanici u obližnjem Bosanskom Brodu.

Iduće godine našem dragom prijatelju ističe vozačka dozvola. No, s obzirom da je vitalan, dobroga vida i sigurne ruke, nema razloga da ne dobije produženje. Želimo mu od srca još puno dobrih životnih i vozačkih godina.  

Gospodin Rudec sa Zlatanom Hamzićem i Davorom Kadićem iz podružnice Slavonski brod