Moja Croatia – sva vaša osiguranja na jednom mjestu

Moja Croatia – sva vaša osiguranja na jednom mjestu

Bilo da je riječ o životnom osiguranju, osiguranju automobila, osiguranju imovine ili paketu koji vas štiti od odgovornosti prema nekoj trećoj strani, osiguranje je dugoročno ulaganje koje može povećati vaše prinose ili vam pružiti oslonac u trenutku kad je to najpotrebnije. 

Zašto pratiti ulaganja u osiguranje?

Koja će biti struktura tog ulaganja, ovisi o vašim individualnim željama i potrebama, a kombiniranjem različitih polica i paketa iz portfelja osiguranja možete stvoriti najbolju opciju za sebe. Kao i kod svih dugoročnih ulaganja, bitno je imati jasan pregled nad uloženim kako biste mogli vidjeti stanje vaših investicija te moguće dodatne opcije koje bi ih upotpunile.

Što je Moja Croatia?

Kako bismo vam to omogućili s vašim policama osiguranja, stvorili smo portal Moja Croatia, jedinstveno mjesto na kojem imate jasan pregled nad svim svojim policama. Osim ugovorenih polica, ondje možete naći i podatke o statusu obrade prijavljene štete, ugovoriti novo osiguranje ili produžiti postojeće kada vidite da istječe.

Za razliku od dosadašnjih iskustava s nepreglednim papirima u različitim registratorima, sada na jednom mjestu možete vidjeti sve detalje vezane uz vaše police osiguranja i na taj način jednostavnije planirati budućnost.

Kome je portal namijenjen?

Ova je usluga namijenjena i besplatno dostupna svim korisnicima polica Croatia osiguranja. Stvorena je kako bismo vam omogućili najbolji pregled i upravljanje ulaganjima u vaša osiguranja te kako bismo osigurali transparentnost u svakom koraku, od ugovaranja osiguranja do potraživanja za isplatu štete.

Prijava traje tek nekoliko minuta.  

Isprobajte portal Moja Croatia već danas.