Kutija šibica 2015 CO - ZABA 3:0

Kutija šibica 2015 CO - ZABA 3:0

Ovog vikenda odigrano je 1. kolo najpoznatijeg malonogometnog turnira u regiji - Kutija šibica.

Ekipa Croatia osiguranja nadmoćno je pobijedila u prvoj utakmici protiv ZABE, rezultatom 3:0, u sastavu Elmar Hadžić, Serafin Palić, Mladen Pelaić, Antun Grizelj, Mario Tokić, Filip Filipović, Domagoj Abramović, Marko Ristovski, Ante Mitrović, Ivan Parlov i Edin Mujčin, uz izbornika Blagu Jakovljevića i njegovog pomoćnika Jozu Ivankovića, te tehničkog menadžera ekipe Josipa Aladrovića. Izbornik Blago Jakovljević i njegov pomoćnik Jozo Ivanković su odradili fantastičan posao i pravovremenim izmjenama odveli utakmicu u našu korist. Unatoč glatkoj pobjedi euforiji na klupi nije mjesta.

Susret je bio posljednji na nedjeljnom rasporedu, počeo je u 21:45 sati, a našu je momčad s tribina pratilo bodrenje i navijanje uz svaki napad i slavlje svakog gola.

Naš gol je sigurno čuvao kolega Elmar Hadžić koji je u par navrata otklonio svaku opasnost, no nije imao previše posla jer je obrana uistinu funkcionirala besprijekorno.

Dva gola je zabio Ante Mitrović, prvi iz slobodnog udarca na akciju Maria Tokića, a drugi prelaskom nekoliko suparničkih igrača i golmana te poentirao za 2:0.

Za 3:0 zabio je Domagoj Abramović na asistenciju našeg Mladena Pelaića, koji je naizgled izgubljenu loptu spasio s aut linije, prešao suparničkog igrača te asistirao Domagoju Abramoviću za 3:0.

Naši zlatni dečki iz Beograda Antun Grizelj i Serafin Palić su također pridonijeli ovoj važnoj pobjedi.