Kod Vas od veljače do lipnja 2012. - posebne ponude za obrtnike

Nastavlja se realizacija Programa Obrtnik&Partner, nastalog s ciljem promicanja interesa hrvatskoga obrtništva u suradnji Hrvatske obrtničke komore, Zagrebačke banke, Hrvatskog Telekoma, Croatia osiguranja i Velpro-a. Neke od Vas već smo posjetili i upoznali osobno s programom, a zadovoljstvo nam je najaviti da će timu pridružiti i zastupnici Croatia osiguranja, koji će od veljače do kraja lipnja ove godine zakucati na Vaša vrata kako bi Vam  predstavili  brojne pogodnosti koje smo za Vas pripremili.

Svaka je obrtnička priča drugačija, no svaka može biti priča o uspjehu. Ovo je dobra prilika da se informirate o prednostima koje vam donosi  program Obrtnik&partner. U sklopu programa dobivate posebne ponude kod partnera  programa : Croatia osiguranja, Zagrebačke banke, Hrvatskog Telekoma i Velpro-a, a u ovoj akciji partnerima se pridružio i Peugeot sa svojom ponudom.

Ekskluzivno u sklopu projekta Obrtnik&Partner Croatia osiguranje predstavlja paket osiguranja za obrtnike. Paket se sastoji od osnovnih pokrića potrebnih za potpuno osiguranje djelatnosti obrtnika: osiguranja imovine, automobilskog kaska,  osiguranja odgovornosti i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja.

Prednosti Obrtničkog paketa Croatia osiguranja:

· Obrtnički paket je prilagođen specifičnim  potrebama klijenta opsegom osiguranih opasnosti i ugovorenih svota osiguranja

· premije osiguranja prilagođene su programu osiguranja

· jednostavnost principa ovog proizvoda omogućava klijentu lakše razumijevanje i odluku što želi osigurati i na koji način

· samo jednom policom pokriva se veliki broj osiguranih opasnosti

· ugovaranje većeg broja osiguranih opasnosti nagrađuje se popustom

· ušteda na vremenu (ugovaranje svih potrebnih vrsta osiguranja odjednom)

· jednostavnost prijave štete

· brzo rješavanje odštetnog zahtjeva

· jednostavan izračun premije osiguranja imovine bez traženja dodatnih podataka (požar za objekte po m2 bez obzira na djelatnost)

· jednostavno ugovaranje osiguranja od odgovornosti po broju zaposlenih osoba (bez traženja uobičajenih podataka potrebnih za zaključivanje ove vrste osiguranja npr. ukupnog prihoda, neto plaća i sl.)

· proširena pokrića u osiguranju imovine (izljev vode i poplava sadržani u osnovnoj cijeni)

· privatna odgovornost i odgovornost prema djelatnicima u osiguranju odgovornosti

· obrtnik je ovom policom osiguran kod vodećeg osiguravatelja u zemlji

Vrijedi doznati više, recite što vam treba, informirajte se o svim svojim mogućnostima, bez obveze poslušajte besplatan stručni savjet kako biste unaprijedili svoje poslovanje.