Kasko osiguranje CROATIA osiguranja dostupno svakom vozaču

Zagreb, 11. svibnja 2010. – Novostima u ponudi kasko osiguranja CROATIA osiguranje svojimosiguranicima nudi individualni izbor pokrića rizika koje je moguće osigurati, akoje osiguranik bira na temelju svog vozačkog iskustva, navika i platežne moći.Kasko polica time postaje dostupna svim vlasnicima automobila.

Kasko je do sada u javnosti bio prepoznatljiv kao skup proizvod koji se isplati samo za novo vozilo. CROATIA osiguranje svojom novom ponudom ruši ovakvu predodžbu na hrvatskom tržištu.

Novi proizvod predstavio je Goran Radić, direktor Sektora za osiguranje motornih vozila CROATIA osiguranja, a o samoj tehnologiji svakog proizvoda govorila je Draženka Fabijanić, voditeljica Odjela za osiguranje auto kaska.

Kod Mini kaska pokriće se odnosi na sve štete koje se mogu dogoditi kad auto stoji. To su, između ostalog, rizici od tuče, leda, snijega, pad predmeta na vozilo, krađe opreme s automobila. Kod Fleksi kaska osiguranik sam kreira svoju kasko policu i bira što želi osigurati između šest ponuđenih rizika: sudar s pokretninom, sudar s nekretninom, elementarne nepogode (tuča, oluja, udar groma i sl.), pad predmeta na vozilo, krađa vozila i najam vozila (mogućnost korištenja zamjenskog vozila dok je osigurano vozilo na popravku).  Uz ugovoreni rizik krađe  vozila pokrivena je i krađa ključeva vozila ako su ukradeni iz zaključane prostorije uz obveznu prijavu policiji. Pokrivene su i štete nastale nakon krađe vozila ukoliko su posljedica rizika ugovorenih osiguranjem.

CROATIA osiguranje predstavila je i suradnju s tvrtkom Auto Management Centar pri čemu svim članovima AMC Asistencije odobrava 14,99% popusta na puno kasko osiguranje. AMC Asistencija nudi više razreda pomoći ovisno o potrebama svakog pojedinog osiguranika.