Kasko dostupan svima - u dva mjeseca oko 900 vozača izabrali su MINI i FLEKSI kasko

U tek nešto više od 2 mjesecanakon lansiranja novih proizvoda selektivnog kasko osiguranja, gotovo 900vozača izabralo je policu MINI i FLEKSI kaska CROATIA osiguranja kao zaštitu zasvog limenog ljubimca. 

Razlogza ovaj veliki uspjeh leži u tome što je Croatia osiguranje ponudila potpunonovu vrstu kasko osiguranja namijenjenog vozačima koji imaju starija vozila.Nova kasko polica omogućuje osiguranicima slobodan odabir rizika koje želeosigurati sukladno svom vozačkom iskustvu i potrebama. Ovakav pristup otvorioje mogućnost da ova vrsta osiguranja i cijenom postane dostupna svim vozačima.

Odpočetka ponude, Croatia osiguranje sklopila je čak 125 polica MINI kaska i 750polica FLEKSI kaska ukupno vrijednih više od 375.000 kuna. Police su nadopunaklasičnom punom kasko osiguranju koje je krajem lipnja 2010. godine u CROATIAosiguranju imalo zaključeno 70.000 vozača.

MINIkasko osiguranje namijenjeno je vozačima koji su sigurni u svoje vozačkesposobnosti, ali se boje nepredvidivih prirodnih sila. Kod MINI kaska pokriće se odnosi na sve štete koje se mogu dogoditiuglavnom kad auto stoji. To su, između ostalog, rizici krađe vozila, tuče,leda, snijega, požara, pada predmeta na vozilo, krađe opreme s automobila. Kod FLEKSI kaska osiguranik sam kreirasvoju kasko policu i bira što želi osigurati između šest ponuđenih rizika:sudar s pokretninom, sudar s nekretninom, elementarne nepogode (tuča, oluja,udar groma, požar i sl.), krađa vozila, pad predmeta na vozilo i najam vozila(mogućnost korištenja zamjenskog vozila dok je osigurano vozilo na popravku).  Uz ugovoreni rizik krađe vozila pokrivena jei krađa ključeva vozila ako su ukradeni iz zaključane prostorije uz obveznuprijavu policiji. Pokrivene su i štete nastale nakon krađe vozila ukoliko suposljedica rizika ugovorenih FLEKSI kasko osiguranjem.