Kako je bilo u Koprivnici i Bjelovaru- sve veseliji ljetni projekt Croatia osiguranja!

Četiri grada i stotine plesača sudjelovalo je u lipnju u projektu „Ljeto s Croatia osiguranjem“. Ove nedjelje posjetili smo Koprivnicu i Bjelovar, gdje su građani svih generacija, unatoč visokim temperaturama i pravoj ljetnoj vrućini, neumorno plesali su s nama uz latino ritmove. Veliki broj građana popratio je program bodreći nas iz publike te se naše ljetno putovanje pretvara u jedno krasno druženje s građanima. 

Cilj projekta „Ljeto s Croatia osiguranjem“ je unapređenje razine društvenih aktivnosti u područjima kontinentalnog dijela zemlje tijekom ljetnih mjeseci. Organiziramo besplatan tečaj plesa za građane na otvorenom u sklopu kojeg profesionalni plesači građane na zabavni način podučavaju latino plesovima. Vjerujemo da smo uspjeli u namjeri da provedemo program koji je edukativan, zdrav, zabavan i ekološki  usmjeren. Ekološki prije svega jer ne radimo nikakve intervencije u prostoru, tijekom naših programa nema onečišćenja niti smeća. Kao tvrtka koja brine o sigurnosti naših građana i ovim projektom želimo pokazati da brinemo o zdravim navikama građana, kao i očuvanju okoliša.

„Ljeto s Croatia osiguranjem“ nastavlja se u sljedećim gradovima:

· Subota, 22. lipnja u 10 i u 12 sati na Trgu Kralja Tomislava 3 u Virovitici

· Nedjelja, 7. srpnja 10 sati na Trgu Slobode u Osijeku

· Nedjelja, 7. srpnja 17 sati na Trgu Ivana Brlic Mazuranic u Slavonskom Brodu

· Nedjelja, 14 srpnja 10 sati na adresi J.J.Strossmayera 14 u Vukovaru

· Nedjelja, 14. srpnja 17 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima

Povodom 129. obljetnice Croatia osiguranja u svakom gradu u kojem se održava program građanima koji će plesati s nama poklanjamo i 129 plesnih majica. Majice su namijenjene isključivo plesačima koji sudjeluju u programu, a kako biste na vrijeme rezervirali svoju majicu sve što trebate učiniti je ostaviti osobne podatke u najbližoj poslovnici tvrtke u gradu u kojem se projekt održava. Radujemo se druženju s vama!

Bjelovar:

Koprivnica: