Istraživanje pokazuje - 99 posto osiguranika ponovo bi odabralo CROATIA osiguranje!

S ciljem poticanja izjašnjavanja klijenata i osiguranika o zadovoljstvu i načinima komunikacije te kvaliteti usluge tvrtke, CROATIA osiguranje je provela anketu u trajanju od šest mjeseci.  U svrhu poticanja klijenata u sudjelovanju ovog istraživanja svi koji su popunili anketni listić sudjlovali su u nagradnoj igri „Nagrađujemo Vaše prijedloge - primjedbe - pohvale policama osiguranja" u sklopu koje je 10. prosinca iz 21 podružnice tvrtke izvučen po jedan anketni listić čiji će vlasnik osvojiti policu osiguranja kućanstva u vrijednosti od 1.000 kn.

Rezultati ankete pokazuju kako bi 99 posto osiguranika u slučaju sklapanja novih polica osiguranja ponovno odabralo usluge CROATIA osiguranja, a samo 1,5 posto osiguranika izrazilo je nezadovoljstvo uslugom. Kao glavnu prednost tvrtke klijenti ističu povjerenje, tradiciju, ljubaznost i stručnost zaposlenika te činjenicu da je tvrtka hrvatska. Istraživanje je također pokazalo da informacije o uslugama korisnici najradije primaju osobno i poštom, a manje su skloni informacijama putem web stranica i elektronskom poštom. U nekoliko kategorija klijenti su istaknuli učestalost pojavljivanja tvrtke i usluge putem medija kao najpoželjniji oblik komunikacije.

 „Naša je vizija partnerstvo s osiguranicima u kojem će nas doživjeti ne samo kao stručno i efikasno društvo, već i kao partnera koji uvažava potrebe i mišljenje klijenata i koji je uvijek spreman ponuditi još bolju uslugu. Rezultati ove ankete potvrdili su nam kako smo na pravom putu k potpunom ostvarenju te vizije" ,istaknula  je prilikom izvlačenja nagrada mr. Darija Ivandić Vidović, direktorica Služba za organizaciju i upravljanje poslovnim procesima.

CROATIA osiguranje je vodeći i najstariji osiguravatelj u zemlji i u ovom dijelu Europe, 2009. godine obilježit će 125. godišnjicu poslovanja, dobitnik je najvišeg priznanja Hrvatske gospodarske komore Zlatne i Kristalne kune za izvrsnost u poslovanju te Zlatne dionice u organizaciji Zagrebačke burze.