Hrvoje Vojković postao izvršnim predsjednikom rukometnog kluba CROATIA osiguranje Zagreb

17. studen i- U velikoj dvorani zagrebačkog hotela Four Points Panorama održana je svečana Skupština rukometnog kluba CROATIA osiguranje  Zagreb na kojoj je jednoglasno izabran novi izvršni predsjednik kluba Hrvoje Vojković, a novi četverogodišnji mandat dobio je i dosadašnji predsjednik skupštine kluba Ivan Jarnjak.

„Ovaj izbor je za mene velika čast. Croatia osiguranje čvrsto je vezana uz vrhunski sport, pa tako ni rukomet nije iznimka. Uz Rukometni klub Zagreb smo već dugi niz godina, a od 2007. klub nosi i naše ime. Izuzetno sam počašćen ovom funkcijom u klubu koji toliko mnogo znači našem gradu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Glavne odrednice naše filozofije poslovanja su  tradicija, snaga i timski rad. Stoga rado podupiremo one koji se u svom djelovanju poistovjećuju s istim vrijednostima, a rukometni klub Zagreb Croatia osiguranje sigurno je jedno od takvih kolektiva jer u suprotnom ne bi predstavljao takvu europsku rukometnu velesilu.”, rekao je prilikom imenovanja  Vojković.

Na skupštini su prisustvovali i svi igrači kluba , a direktor kluba Bartol Kaleb podnio je izvješće o radu kluba u 2008. i 2009. godini te je izrazio zadovoljstvo jer klub pozitivno posluje u teško vrijeme krize i recesije.

“Razdoblje iza nas je bilo razdoblje stabiliziranja, unatoč teškim vremenima poslovanje kluba nije niti u jednom trenutku bilo ugroženo. Klub ostvaruje vrhunske rezultate, iako nismo na razini konkurentnosti s drugim europskim klubovima”, rekao je Kaleb.

Jedna od glavnih tema skupštine bila je i osnivanje Odbora za izgradnju novog Rukometnog doma za potrebe kluba te se očekuje da će u četverogodišnjem ciklusu naš najtrofejniji rukometni klub konačno trenirati u vlastitom prosotru.