Goran Radić novi direktor Sektora za osiguranje motornih vozila

Goran Radić je novi direktor Sektora za osiguranje motornih vozila najveće domaće osiguravateljne tvrtke, CROATIA osiguranja d.d.

 

Radić je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a ima i položen ispit za samostalnog projektanta te je ovlašteni sudski vještak za promet i procjenu šteta na motornim vozilima.

Karijeru je započeo u HEP-u gdje je od 1992. do 1997. godine obnašao dužnost pomoćnika šefa odjela proizvodnje. U CROATIA osiguranje dolazi 1997. na mjesto šefa Odjela procjene šteta na motornim vozilima u Filijali Zagreb. 2000. i 2001. godinu provodi na mjestu šefa Odjela prodaje auto osiguranja i auto kaska, također u Filijali Zagreb.

Nakon toga, do 2008. godine, zauzima mjesto procjenjitelja šteta na motornim vozilima da bi prvog veljače prošle godine postao šef Odjela procjene imovinskih i šteta na motornim vozilima. 

Na sadašnju dužnost direktora Sektora osiguranja motornih vozila, kako je u upravo završenom procesu optimizacije poslovanja preimenovan Sektor za osiguranje autoodgovornosti i autokaska, stupio je 1. lipnja ove godine.