Dodijeljene glavne nagrade SMS nagradne igre „CROATIA brine“

U srijedu2. ožujka 2011. godine održana je svečana dodjela glavnih nagrada SMS nagradneigre „CROATIA brine“, koja je provedena od 23. studenog 2010. godine do 23.siječnja 2011. godine. Dobitnik automobila Mini Countryman  jeIvica Šimunić iz Bibinja,  dobitnik potrošačke kartice u vrijednosti123.000 kn je Dragutin Tepeš iz Strmca, a sretnim dobitnicima nagrade suuručili predsjednik Uprave CROATIA osiguranja Zdravko Zrinušić i direktoricaSlužbe marketinga Dorotea Leder. 

„Ovomnagradnom igrom željeli smo upozoriti građane na važnost kontrole ispravnostivozila i na taj način doprinijeti podizanju razine sigurnosti na hrvatskimcestama. Naša tvrtka dokazala je da stručno i efikasno preuzima  rizikeosiguranika, ali isto tako da je kvalitetan partner koji ulaže u zajednicu ukojoj posluje, podržava razne društvene aktivnosti, ali i nagrađuje povjerenjei suradnju. Od srca čestitam dobitnicima.“ - rekao je pri dodjeli nagradapredsjednik Uprave CROATIA osiguranja Zdravko Zrinušić.

Tradicija,kvaliteta, stabilnost, inovativnost te dugogodišnje iskustvo u upravljanjuosiguranjima, glavne su odlike CROATIA osiguranja koje su prepoznali i našiosiguranici s kojima njegujemo čvrsto i trajno partnerstvo stvoreno natemeljima uzajamnog povjerenja. Naši osiguranici doživljavaju nas kaoosiguravatelja koje preuzima njihove rizike i prepoznaje njihove potrebe te imuvijek nudi bolju, u potpunosti prilagođenu uslugu, a mi uz njihovu potporutežimo kontinuiranom maksimiziranju naših potencijala.

„Zahvaljujem najboljemhrvatskom osiguravatelju CROATIA osiguranju na ovoj vrijednoj nagradi. Ovakvitrenuci događaju se jednom ili nikad u životu. Trideset godina sam osiguran uCROATIA osiguranju i uvijek ću Vam ostati vjeran.“ - izjavio je pri preuzimanjuautomobila Ivica Šimunić.

Cjelokupnu snimku dodjele nagrada pogledajte na našim YouTube stranicama: http://www.youtube.com/crosighr