CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. otvorilo Polikliniku u Koprivnici

ZAGREB, 27. travnja – CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. svečano je u Koprivnici otvorilo svoju novu Polikliniku. Sadržaji nove Poliklinike namijenjeni su osiguranicima CROATIA zdravstvenog osiguranja d.d. i svim ostalim građanima.

Poliklinika CROATIA zdravstvenog osiguranja smještena je u ulici Miroslava Krleže 81 u moderno i funkcionalno uređenom prostoru koji je opremljen suvremenom medicinskom opremom. U Poliklinici će raditi visoko stručan medicinski kadar, specijalisti i subspecijalisti pojedinih medicinskih djelatnosti koji će obavljati specijalističke preglede i pružati dijagnostičke usluge. Zastupljena je interna medicina, oftalmologija, radiologija, ginekologija kao i druge specijalističke medicinske djelatnosti.

„CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. omogućuje svojim osiguranicima dodatnog zdravstvenog osiguranja ostvarivanje prava prema opsegu sklopljenih polica, prema želji osiguranika u jednoj od svojih mnogobrojnih suradnih zdravstvenih ustanova. Osobito smo ponosni kad se osiguranici, koji su ostvarili svoja prava po policama u Poliklinikama u vlasništvu CROATIA zdravstvenog osiguranja d.d., tamo opetovano vraćaju. Ta činjenica potakla nas je da uz već postojeće, ranije otvorene naše poliklinike, otvorimo i ovu Polikliniku u Koprivnici. Očekujemo da će korisnici usluga i u ovoj novootvorenoj Poliklinici biti zadovoljni. Naše iskustvo potvrđuje da je zadovoljan korisnik najbolja preporuka dodatnom zdravstvenom osiguranju kojeg provodi CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. Potvrdu kvalitete usluge našeg Društva vidimo i u činjenici da smo ostvarenim međunarodnim certifikatom „Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008“ zadovoljili visoke kriterije organizacije i kvalitete poslovanja. Ovom prigodom posebno bi se zahvalila tvrtki Belupo, našem najvećem klijentu na ovom području.“, izjavila je Vesna Dulibić, predsjednica Uprave CROATIA zdravstvenog osiguranja d.d.

Uz najnoviju Polikliniku u Koprivnici, CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. ima poliklinike u Puli i Zagrebu te surađuje s više od 450 zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske, kako bi svojim osiguranicima omogućilo prava iz dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Uspješnu suradnju Društvo je ostvarilo i sa zdravstvenim ustanovama i specijalističkim ordinacijama na području Koprivnice.

„Lokalne zajednice igraju posebnu ulogu u poslovanju CROATIA osiguranja d.d. Svaka regija, županija, grad i mjesto imaju posebnosti i potrebe koje nastojimo osluhnuti, a tome u prilog govori i otvaranje Poliklinike CROATIA zdravstvenog osiguranja d.d. u Koprivnici.

CROATIA osiguranje d.d. šalje poruku osiguranicima i onima koji će to postati, o svojoj snazi i sposobnosti daljnjeg razvoja poslovanja i usluga, te će i nadalje biti pouzdan i kvalitetan partner nudeći široku lepezu usluga baziranih na 125 godišnjoj tradiciji, znanju i iskustvu.“, izjavio je Zdravko Zrinušić, predsjednik Uprave CROATIA osiguranja d.d..