CROATIA tehnički pregledi u Splitu otvorili novu stanicu za tehnički pregled vozila

U četiri novootvorene stanice za tehnički pregled 70 novih radnih mjesta u dva mjeseca SPLIT, 14. svibnja 2009. – U Splitu je otvorena nova Stanica za tehnički pregled vozila u vlasništvu CROATIA tehničkih pregleda. Nakon Vukovara, ovo je druga stanica za tehnički pregled otvorena ove godine, a otvorenjem stanica u Koprivnici i Osijeku do kraja mjeseca otvorit će se ukupno 70 novih radnih mjesta.

Stanica u Splitu ima tri tehnološke linije i najsuvremenije je opremljena stanica u regiji. Riječ je o prvoj stanici koju CROATIA tehnički pregledi otvaraju u Splitu, a novost u ponudi je i procjena šteta na jednom mjestu, što će bitno ubrzati i olakšati proceduru klijentima. Investicija je vrijedna 15 milijuna kuna, a osim 30 novih radnih mjesta, stanica će osigurati moderniju i kvalitetniju uslugu tehničkih pregleda automobila u gradu te samim time doprinijeti većoj sigurnosti građana u prometu.

„U godini koja nam je donijela mnoge izazove, CROATIA tehnički pregledi nastavljaju zahtjevnim putem kontinuiranog rasta. Posebno nas raduju projekti koji su usmjereni na razvoj lokalne zajednice i osobito mi je drago što ćemo u ovo vrijeme recesije u Splitu otvoriti nova radna mjesta. Ovim projektom još jednom dokazujemo da smo na dobrom poslovnom putu i da donosimo konkurentnost od koje imaju koristi svi građani.“, istaknuo je na otvorenju predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Joško Divić.

Tvrtka CROATIA TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. je osnovana 2005. godine kao tvrtka kćer CROATIA osiguranja d.d. s osnovnom djelatnošću pružanja usluga tehničkih pregleda i registracije vozila. Društvo upravlja s 19 stanica za tehnički pregled dok cijela Grupa CROATIA osiguranje posjeduje 30 stanica diljem Hrvatske. Preko 200 zaposlenika CROATIA-TEHNIČKI PREGLEDI d.o.o. izvrši godišnje prosječno 210 tisuća tehničkih pregleda, što je oko 14% ukupno obavljenih tehničkih pregleda u RH.