Croatia osiguranje za djecu i oboljele suočene s malignim bolestima

Od 1. prosinca 2012. godine do 1. travnja 2013. godine odričemo se dobiti u iznosu od 10% vrijednosti svake uplaćene police osiguranja životnog standarda u korist donacije Udruzi Krijesnica koja se brine za pomoć djeci i oboljelima suočenim s malignim bolestima!

Od svih teškoća u našim životima najveće su one koje se odnose na oboljenja nas i naših najbližih. Svaki drugi dan u Republici Hrvatskoj od neke maligne bolesti oboli jedno dijete. Ne zna se kako i zašto dolazi do razvoja raka kod djece, broj oboljelih u stalnom je laganom rastu za oko 1% godišnje, a oboljela djeca prolaze kroz zahtjevno i često dugotrajno liječenje te odvojenost od roditelja.

Kronična i po život ugrožavajuća bolest postavlja velike zahtjeve za djecu i njihovu obitelj, a kako u Croatia osiguranju i sami sudjelujemo u procesu pružanja adekvatnije zdravstvene skrbi, odlučili smo pružiti pomoć Udruzi Krijesnica kako bismo im osigurali još jedno svjetlo na putu za brže i bezbolnije ozdravljenje.

Ukoliko želite podržati ovaj humanitarni projekt za Udrugu Krijesnica posjetite našu stranicu  facebook.com/croatia.osiguranje. Za svaki vaš „like“ Croatia osiguranje Krijesnici donira 3 kn. Dodatno podijelite aplikaciju s prijateljima i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti: 5 iPAD uređaja, 7 Hard disk Western Digitala i 10 rokovnika Moleskine.

U želji da se tijekom nadolazećih blagdana prisjetimo da se humano društvo stvara socijalnom osjetljivošću svakog od nas osobno, zahvaljujemo što ste izdvojili trenutak za djecu Krijesnice!