CROATIA osiguranje u novom poslovnom prostoru s još kvalitetnijom ponudom

Povodom Dana gradaGospića, dvije godine nakon postavljanja kamena temeljca, vodeći hrvatskiosiguravatelj CROATIA osiguranje d.d. svečano je otvorio novu poslovnu zgradu.

Uz nazočnost brojnih uzvanika, zgradu je otvorio potpredsjednik Vlade RH i ministar zdravstva i socijalne skrbi mr. Darko Milinović, u pratnji gradonačelnika Grada Gospića Milana Kolića i predsjednika Uprave CROATIA osiguranja d.d. Zdravka Zrinušića.

Podružnica CROATIA osiguranja u Gospiću djeluje od 1949. godine, najstarija je osiguravateljna kuća u gradu i prema poslovnim rezultatima vodeći osiguravatelj u županiji. Filijala Gospić danas obuhvaća poslovno područje Ličko-senjske i dijela Zadarske županije (općine Brinje, Donji Lapac, Karlobag, Lovinac, Perušić, Plitvička jezera, Vrhovine i Udbina, te gradove Gospić, Otočac, Novalju i Senj).  

Investicija nove poslovne zgrade vrijedna je 13 milijunakuna. Zgrada sadrži oko 1000 kvadratnih metara poslovnog prostora raspoređenihna jednu podzemnu i tri nadzemne etaže, a osim prijemnih i administrativnihureda te dvorana za sastanke, podzemna etaža opremljena je za procjenu šteta navozilima, čime će naši osiguranici i poslovni partneri dobiti još kvalitetniju,bržu i suvremeniju ponudu osiguravateljnih proizvoda na jednom mjestu. Očekujemoda bi se kroz razvoj poslovanja u dogledno vrijeme otvorila i mogućnost novihradnih mjesta.

CROATIA osiguranje je osiguravatelj s najdužom tradicijom poslovanja u zemlji. Unatoč kriznoj poslovnojgodini ostvarujemo izvrsne poslovne rezultate i dalje smo uvjerljivi lider u osiguranju u zemlji i u regiji. Vjerujemo da smo ovim ulaganjem korak bliže ostvarenjusvoje poslovne misije, i nadamo se da će naš doprinos gospodarskom razvojugrada simbolično postati jedan od temelja cjelokupnog razvoja i prosperiteta gradaGospića i Ličko-senjske županije.