Croatia osiguranje rasplesalo i Viroviticu!

Dođite nam opet idući vikend, poručili su nam građani svih generacija koji su plesali s nama ispred poslovnice Croatia osiguranja u Virovitici. Veselim latino ritmovima nisu mogle odoljeti niti mame s mališanima, a naša najmlađa i najslađa plesačica Mila koja je plesala s mamom Silvijom ima svega tri mjeseca. 

Plesni program koji održavamo besplatan je za sve građane, do sada je održan u pet gradova kontinentalnog dijela zemlje- Čakovcu, Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru i Virovitici te je obuhvatio više od 700 plesača i još veći broj posjetitelja. Interes za nastavkom programa je iznimno velik pa već sada imamo pozive od naših dosadašnjih gradova domaćina, ali i cijelog niza novih koji nam se javljaju iz cijele Hrvatske.

Nakon pauze ovaj vikend, kada svi skupa slavimo ulazak Hrvatske u EU, s programom nastavljamo prema rasporedu koji slijedi:

· Nedjelja, 7. srpnja 10 sati na Trgu Slobode u Osijeku

· Nedjelja, 7. srpnja 17 sati na Trgu Ivana Brlic Mazuranic u Slavonskom Brodu

· Nedjelja, 14 srpnja 10 sati na adresi J.J.Strossmayera 14 u Vukovaru

· Nedjelja, 14. srpnja 17 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima

Povodom 129. obljetnice Croatia osiguranja u svakom gradu u kojem se održava program građanima koji će plesati s nama poklanjamo i 129 plesnih majica. Majice su namijenjene isključivo plesačima koji sudjeluju u programu, a kako biste na vrijeme rezervirali svoju majicu sve što trebate učiniti je ostaviti osobne podatke u najbližoj poslovnici tvrtke u gradu u kojem se projekt održava.

Psst! U daljnjem programu očekuju vas brojna iznenađenja, zato ne propustite doći!!