CROATIA osiguranje na Oracle OpenWorld konferenciji u San Franciscu

CROATIA osiguranje je na nedavnoj Oracle OpenWorld2010 konferenciji dobila neočekivano i lijepo priznanje. Oracle korporacija ovajsredišnji godišnji događaj tradicionalno održava u San Franciscu, te svakegodine okuplja više od 40.000 sudionika iz cijelog svijeta. Ove godine, među 12plakata kojima je brendirana konferencija, našao se i plakat najstarijehrvatske osiguravateljne kuće.

Cilj jumbo plakata koji su ukrašavalikonferencijski Moscone Center bio je promovirati kvalitetno korištenje Oracletehnologije u poslovnim rješenjima različitih industrija. Tako je po mišljenjuOracla CROATIA osiguranje zaslužilo da se (uz još samo 10-ak primjera upotrebeOracla u drugim industrijama) pojavi na velikim plakatima ovogodišnje svjetskeOracle konferencije.

Plakat se konkretno odnosi na korporativnoskladište podataka u CROATIA osiguranju, nad kojim je izgrađen sustav poslovneinteligencije i izvještavanja. Oracle je na globalnoj svjetskoj raziniprepoznao ovo rješenje kao iznimno kvalitetno izgrađen izvještajni sustavzasnovan na Oracle tehnologiji. Stoga su ga kao takvog odlučili na konferencijikoristiti kao ogledni primjer za cjelokupnu industriju osiguranja.

"Priznanje za CROATIA osiguranje je timveće ako se uvaži činjenica da su stručnjaci CROATIA osiguranja potpunosamostalno razvili ovaj sustav, isključivo vlastitim znanjem i snagama.",rekao je mr.sc. Filip Ujević, direktor Sektora informatike CROATIA osiguranja.

Ovaj sustav je u upotrebi u CROATIAosiguranju već nekoliko godina te svojom kvalitetom u bitnome pomaže upravoupravljačkim funkcijama u donošenju informiranih poslovnih odluka. CROATIAosiguranje iznimno je ponosna što je uspjela odraditi jedan ovako složenprojekt, a kolege iz Oracla to su znale prepoznati.