CROATIA osiguranje i Kompas Zagreb zajedno u prodaji putnih osiguranja

CROATIA osiguranje d.d. jedino jeosiguravateljno društvo u Hrvatskoj koje svojim osiguranicima nudi potpuno integriranuonline prodaju putnih osiguranja preko turističkih agencija. Na web stranici www.kompas.hr i u poslovnicama Kompas Zagreba klijentiod sada mogu odabrati i kupiti putno zdravstveno osiguranje i osiguranje otkazaputovanja CROATIA osiguranja.

„On-line povezivanjem s turističkim agencijama želimo se našom kvalitetnom ponudom osiguranja još više približiti svim građanima koji putuju. Naše pakete putnog osiguranja moći će kupiti svi Kompasovi klijenti, kao što će i svi oni koji preferiraju kupnju putem Interneta nakon online uplate kreditnom karticom, dobiti putem e-maila odabranu policu osiguranja s uvjetima osiguranja.“, naglasila je Anita Oreč, direktorica Sektora za osobna neživotna osiguranja CROATIA osiguranja.

Basic paket uključuje putno zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa 10.000 eura za slučaj bolesti i do 15.000 eura za slučaj nezgode. Paket Sport je putno zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa 10.000 eura za slučaj bolesti i do 15.000 eura za slučaj nezgode, s uključenim punim pokrićem za rekreativno bavljenje sportom, a ponuda uključuje i osiguranje od rizika otkaza putovanja.