Croatia osiguranje dovodi Brazil u Osijek, Rijeku i Zaprešić!

Croatia osiguranje dovodi Brazil u Osijek, Rijeku i Zaprešić!

U susret najuzbudljivijem nogometnom spektaklu - utakmici Hrvatska-Brazil i otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva - danas u Rijeci, Osijeku i Zaprešiću organiziramo promidžbene projekte Brazil u gradu! Dovodimo najzanimljiviji brazilski zabavni program u zemlji, darujemo navijačke majice i bonove za pivo, učimo plesati capoeiru, a u nekom trenutku pojavit će se i Marijan Ban pa ako Ti nisi tu, Di si ti? ♪

Riječani će u programu moći uživati od 10 do 15 sati ispred poslovnice Croatia osiguranja na Korzu.

Građane Rijeke očekuju luda i nezaboravna zabava uz nastupe plesnih grupa i besplatno učenje Capoeire - zanimljive afro-brazilske vještine u kojoj se isprepliću elementi borilačkih vještina, akrobatike, plesa i glazbe kroz igru. Capoiera je nastala fuzijom različitih kultura, a njeni afrički korijeni i danas se manifestiraju kroz muziku, pokrete i simboliku u samoj igri. Plesna skupina Capoeira Beira do Rio pokazat će Riječanima osnove ove plesno borilačke vještine iz Brazila kako bi smo dočekali utakmicu u pravom ritmu.


Capoeira Beira do Rio

Nastupit će i plesna grupa Flame koja se bavi suvremenim vrstama plesa kao što su jazz, modern, lyrical i hip hop. Svake godine sudjeluje na državnim i europskim prvenstvima u show dance-u te broji već više od 50 zlatnih odličja. Do zlatnih odličja se uspjela izboriti i na tri svjetska prvenstva i to dva puta u Las Vegasu i jednom u Los Angelesu. Voditelj programa je Davor Jurkotić .


Flame

Građane Osijeka očekuje program na glavnom osječkom trgu Ante Starčevića koji će trajati od 18 sati pa sve do početka prijenosa utakmice.

Moći ćete uživati u živoj glazbi, show nastupu brazilskog plesača Lucio Flavio Lopes s plesačicicama plesne škole Calysto, a nakon toga i naučiti poneki plesni korak za dobro raspoloženje. Voditelj programa je Željko Lončarić Žec.

U 22 sata program preuzima Osječka pivovara prikazivanjem utakmice na video zidu.

Najluđa zabava očekuje se na Copacabani na centralnom trgu u Zaprešiću. Copacabana je i prije svog otvorenja, proglašena u medijima za najbolji program dočeka svjetskog prvenstva u zemlji. Program traje od 18 sati sve do završetka utakmice i poslije.

Program počinje uz DJ glazbu i povijest vatrenih. Posjetitelje čekaju i nagradne igre, nogometna prognoza Pajceka Pepeka, koncert Marijana Bana i Zaprešić boysa. U 22 sata je otvorenje Copacabane, a žongleri sa vatrom i bakljadom odbrojavat će do prijenosa utakmice. Program u  Zaprešiću trajat će cijelo vrijeme svjetskog prvenstva.  Croatia osiguranje se pobrinula za plesni salsa program uz tečaj latino plesova u 18,45 sati uz poznate plesne instruktore Ramona Nou Caraballoa i Josipu Kolegu.

Svi ste pozvanipozivamo da nam se pridružite na ovim zabavnim programima!