CROATIA osiguranje d.d. i Generalturist - online prodaja osiguranja

U suradnji s CROATIA osiguranjem d.d., najvećom hrvatskom osiguravajućom tvrtkom Generalturist je postao prva turistička agencija u regiji koja svojim klijentima uz turističku ponudu nudi integriranu online prodaju osiguranja.

Zagreb, 15. rujna 2009. - Preko web stranice - www.generalturist.com klijenti mogu odabrati i kupiti putno zdravstveno osiguranje. Po online uplati kreditnom karticom, klijent mailom dobiva voucher te račun za uplaćenu uslugu, kao i odabranu policu osiguranja s uvjetima.

„On line prodajom naših proizvoda i suradnjom s Generalturistom dodatno izlazimo u susret klijentima i prilagođavamo se zahtjevima dinamičnog tržišta. Kupci Generalturista mogu odabrati nekoliko naših paketa proizvoda sa širokim spektrom pokrića. ", izjavila je direktorica Sektora za osobna neživotna osiguranja, Anita Oreč.

Basic paket uključuje putno zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa 10.000 eura za slučaj bolesti i do 15.000 eura za slučaj nezgode. Paket Sport je putno zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa 10.000 eura za slučaj bolesti i do 15.000 eura za slučaj nezgode, s uključenim punim pokrićem za rekreativno bavljenje sportom. Ponuda uključuje i osiguranje od rizika otkaza putovanja.