CROATIA osiguranje d.d. – pojačan interes građana za osiguranje od požara i krađa

Zagreb, 8. srpanj 2009. – Dolazak ljeta i razdoblja godišnjih odmora vrijeme je povećane potrebe osiguranja imovine od raznih rizika na koje ne možemo utjecati, poput požara, poplava ili provalnih krađa. U CROATIA osiguranju u ovom peridu, unatoč recesiji i općoj štednji, bilježe pojačan interes za baš te vrste osiguranja. U 2008. godini  CROATIA osiguranju ostvarila je 320 milijuna kuna premije u ovim vrstama osiguranja. U prvoj polovici ove godine ta brojka iznosi 203 milijuna kuna, a najveći je interes za police osiguranja rizika od požara i provala.

Godišnji odmori vrijeme su kada prazni stanovi i kuće postaju česte mete provalnika te su ranjiviji na nepredviđene događaje poput požara i poplava. Ovi događaji samo su neke od opasnosti koje posljedično mogu ozbiljno ugroziti financijsku stabilnost obitelji ili pojedinca, a doživljene neugodnosti pokvariti zasluženi ljetni odmor.

Policom osiguranja kućanstva CROATIA osiguranja kojom se osiguravate od čak 14 opasnosti za samo nekoliko desetaka kuna omogućuje vam se da u najkraćem mogućem roku i na najbolji način nadoknadite nastalu štetu. Ova polica može se ugovoriti i u sklopu Obiteljskog paketa te Poljoprivrednog paketa uz ostvarenje značajnog popusta.