Centar Zagreba u bojama CROATIA osiguranja

Zagreb,26.09.2010. - Kišno vrijeme nije spriječilo više od 1000 natjecatelja svih uzrasta dasudjeluju u ukupno 24 kategorije natjecanja u sklopu utrke „Četiri zagrebačkatrga“ i na taj način odaju priznanje svim djelatnicima policije koji su jučertradicionalno obilježili Dan policije.

Zadobro raspoloženje pobrinuo se pokrovitelj projekta CROATIA osiguranje, a uznovosti i savjete o osiguravateljnim proizvodima, svi su posjetitelji na dardobili majice, lopte, balone i kokice. Naš animator Kroki posebno je razveselionajmlađe posjetitelje, dok su ostali veselo popratili nastup Luke Nižetica iglazbenog sastava Maratonaci. Najsretnija sudionica jučerašnjeg događanja bilaje zasigurno Nirvana Sesvećan iz Vrbovca, koja je uz osvojeno 1. mjesto ukategoriji do 14 godina, u zabavnom dijelu programa na dar od pokroviteljaCROATIA osiguranja dobila putovanje u Gardeland za cijelu obitelj.

Iakonismo bili u mogućnosti osigurati lijepo vrijeme, centar grada obojen u plavuboju tvrtke i mnoštvo zadovoljnih posjetitelja, pokazatelj su da u partnerstvus CROATIA osiguranjem možete biti 100% sigurni i opušteni u svakoj prigodi.